Na motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac
 Na motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac  a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov
 a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov  ale design nula bodov
 ale design nula bodov 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 Na motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac
 Na motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac  a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov
 a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov  ale design nula bodov
 ale design nula bodov 

tak to si este nevidel design mojich prednych diskov (niekedy odfotim). este som aj puklicu dolamal ked som sa ju tam snazil "nakopnut" - svina disk, puklica sa nedala dat az nadoraz a zlomil som uchytku. nevadi, bude do paru, uz jednu taku mamBlue Lanos píše:Ja som konecne po mojich strastiach a nezdarech ako som tu pisal dnes nahodil MP58ckyNa motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac
a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov
ale design nula bodov

Pěkný dobrý večermrk píše:tak to si este nevidel design mojich prednych diskov (niekedy odfotim). este som aj puklicu dolamal ked som sa ju tam snazil "nakopnut" - svina disk, puklica sa nedala dat az nadoraz a zlomil som uchytku. nevadi, bude do paru, uz jednu taku mamBlue Lanos píše:Ja som konecne po mojich strastiach a nezdarech ako som tu pisal dnes nahodil MP58ckyNa motore mi podozrivo pribudlo ako keby 10konov naviac
a znizil sa aj ten prekliaty sum od tych Uniroyalov
ale design nula bodov
 Klid -4=nemám rád zimu
 Klid -4=nemám rád zimu  

mrk píše:no ja uz cez vikend idem nahodit letne a potom Lanosika caka velke umyvanie a upratovanie
Dobrý večerVojta píše:Tak tyhle starosti nás v horách ještě dlouho minoumrk píše:no ja uz cez vikend idem nahodit letne a potom Lanosika caka velke umyvanie a upratovanie
 Sraz za 43 venku
 Sraz za 43 venku   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |