nedalo mi to tak som dal na Sub výstup z rádia rozdvojku a tak som zapojil zosík
 nedalo mi to tak som dal na Sub výstup z rádia rozdvojku a tak som zapojil zosík  nastavil som aj dB aj Hz na zosík... je to lepšie
 nastavil som aj dB aj Hz na zosík... je to lepšie   pekne to duní ked má
 pekne to duní ked má 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 nedalo mi to tak som dal na Sub výstup z rádia rozdvojku a tak som zapojil zosík
 nedalo mi to tak som dal na Sub výstup z rádia rozdvojku a tak som zapojil zosík  nastavil som aj dB aj Hz na zosík... je to lepšie
 nastavil som aj dB aj Hz na zosík... je to lepšie   pekne to duní ked má
 pekne to duní ked má 
 jakou máš velikost toho subu? 20,25,30 ?už se těším až bude teplo a budu se bavit
 jakou máš velikost toho subu? 20,25,30 ?už se těším až bude teplo a budu se bavit  jak vypadá to rozdvojka? na rádiích je většinou jen jeden výstup na sub
  jak vypadá to rozdvojka? na rádiích je většinou jen jeden výstup na sub   nahrej video a dej ho fcb, mrknu na to
  nahrej video a dej ho fcb, mrknu na to  i s napojením káblů do zesíku , ať si v tom udělám konečně pořádek
  i s napojením káblů do zesíku , ať si v tom udělám konečně pořádek 

no video neviem neviem..nemám kameru
 no video neviem neviem..nemám kameru  a telefon slabo fotí  ... ale potom to komplet nafotím už poriadne a dám všetko na FB
 a telefon slabo fotí  ... ale potom to komplet nafotím už poriadne a dám všetko na FB  ked kolega požičia foták
 ked kolega požičia foták 
 myslím,že tenhle bude tucat tak ako rát
 myslím,že tenhle bude tucat tak ako rát  ještě pořeším rádio a v létě jdu na to
 ještě pořeším rádio a v létě jdu na to 
 Tak už je to doma dnes večer mě to přivezli,už schází jen rádio
 Tak už je to doma dnes večer mě to přivezli,už schází jen rádio  basák je takovej ani velkej ani malej mazel
 basák je takovej ani velkej ani malej mazel  myslím,že bude bohatě stačit
 myslím,že bude bohatě stačit 
 kola už mají našláplý na druhou sezonu,ty už zůstanou mugella jsou super
 kola už mají našláplý na druhou sezonu,ty už zůstanou mugella jsou super  momentálně jsou naleštěný ve skříni v práci,měnit se už nic nebude,už jsem zavřel obchod
 momentálně jsou naleštěný ve skříni v práci,měnit se už nic nebude,už jsem zavřel obchod 
Jarík .. ja som mal v predošlých autách sub a pohoda ... povodne som do Avejka nechcel .. ale potom som sa rozhodol že aj dám .. pekne vytlmím a radosť si spravím .. no a je rozdiel počúvanie hudby + subwoofera ... niektorí čo sa v tom vôbec nevyznajú si zapoja subík a idú na plné gule .. aby to počul každí okolo idúci že on má sub v aute ... no nie je to o tom .. ja to mám nastavené tak na moje uši .. výšky stredy trošku silnejšie a basy trošku slabšie(aby predné reprá nevyskočili cez plechJarik píše:Mna to draplo a kedže som to nekúpil hned , tak ma to aj prešlo. Išiel som s kamošom v jeho aute a sedel som vzadu, rádio síce hralo potichu ale ten subík mi pochvilke liezol tak na nervy, že som to zavrhol a necem to.
 ).. a subík len dodá tomu taký šranc ..efekt
 ).. a subík len dodá tomu taký šranc ..efekt  ale Jarík dám ti za pravdu že moc dunenie to nie je moc dobre .. každý má svoj sluch a nastavuje ako mu pasuje ... ked teda nechodí na dB Drag
 ale Jarík dám ti za pravdu že moc dunenie to nie je moc dobre .. každý má svoj sluch a nastavuje ako mu pasuje ... ked teda nechodí na dB Drag   
   ale tím to je fuk aj ked im praskne čelné sklo
  ale tím to je fuk aj ked im praskne čelné sklo  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |