ako fungláča. absolvoval som ešte v ten deň na ňom skušobnú jazdu,netušiac,že mi raz bude hovoriť "pane"

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Která z těch dvou má výročí, že je to tadyjamal89 píše:ja len tak mimochodom ale neviem ci si si nevsimol pehovu repliku behat po meste tiez jazdi biela lega cierne skla ale na pehackovu nema to je jasne vec

Tak sorry, na FB nejsem - není to můj šálek čajealvin píše: ....spomínal som na neho na FB 9.10. ke´d bolo výročie jeho narodenia
http://www.facebook.com/group.php?gid=114880545206483

,za to pred rokom už Šunkovec neslúžil mne,za to bol som prvý jej narodeninový gratulant,vtedy ešte len ako kamarát
 ,za to pred rokom už Šunkovec neslúžil mne,za to bol som prvý jej narodeninový gratulant,vtedy ešte len ako kamarát  

môj niekdajší Šunkovec ešte v ponuke na autobazar.sk,kde mi padol do oka
môj niekdajší Šunkovec ešte v ponuke na autobazar.sk,kde mi padol do oka  
  aspoň takáto symbióza šunkovec+moja polovička
 aspoň takáto symbióza šunkovec+moja polovička  

,v r.1978 som robil prijímačky na gympel, o 5 rokov skôr otvorili mrakodrapové dvojičky newyorkského WTC,ktoré vieme ako dopadli
 ,v r.1978 som robil prijímačky na gympel, o 5 rokov skôr otvorili mrakodrapové dvojičky newyorkského WTC,ktoré vieme ako dopadli  ,v r.2005 sa zrazil tu v BA akožeautobus,teda Ikarus MHD s kamiónom
 ,v r.2005 sa zrazil tu v BA akožeautobus,teda Ikarus MHD s kamiónom 

nadobudnuté praxou
  nadobudnuté praxou  Pekné výročie
  Pekné výročie  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |