. Pánovi Jandovi prajem za všetkých fandov hodne zdravia a tvorivého elánu do ďalších xx rokov.
. Pánovi Jandovi prajem za všetkých fandov hodne zdravia a tvorivého elánu do ďalších xx rokov.http://www.youtube.com/watch?v=XE6afCl9o_0
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 . Pánovi Jandovi prajem za všetkých fandov hodne zdravia a tvorivého elánu do ďalších xx rokov.

,to bolo pre mňa vyslobodenie naše spolužitie bolo ako z pesničky Karla Černocha- Odjedu a bude mi fajn,čo je na tom ale smutnejšie,že som sa musel aj nedobrovoľne rozlúčiť so Šunkovcom
,to bolo pre mňa vyslobodenie naše spolužitie bolo ako z pesničky Karla Černocha- Odjedu a bude mi fajn,čo je na tom ale smutnejšie,že som sa musel aj nedobrovoľne rozlúčiť so Šunkovcom  

,to bola daň za zbavenie sa Urazenej Veľryby
 ,to bola daň za zbavenie sa Urazenej Veľryby  

Jedny z posledných fotiek,kým mi ešte verne slúžil (z 18.4.2010)
a tu už spolu zo súčasnym mojim 4 kolesovým miláčkom
 Jedny z posledných fotiek,kým mi ešte verne slúžil (z 18.4.2010)
a tu už spolu zo súčasnym mojim 4 kolesovým miláčkom 

aspoň takto sposrtedkovane,ina v deň keď sa Ivoš narodil,sme mali akurát pomaturitný banket z gympla
  aspoň takto sposrtedkovane,ina v deň keď sa Ivoš narodil,sme mali akurát pomaturitný banket z gympla

,moja terajšiaq už akurát nezažila šunkovca,keď sme sa dali dokopy,mal som akurát čerstvo Opla
 ,moja terajšiaq už akurát nezažila šunkovca,keď sme sa dali dokopy,mal som akurát čerstvo Opla
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |