nic nikam přikládat nemusíš
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 jestli ho tam taky máš ,tak imo pravděpodobně máš taky
   jestli ho tam taky máš ,tak imo pravděpodobně máš taky  
No jak říkám, nemámconpet píše:To kolečko na kliči vpravojestli ho tam taky máš ,tak imo pravděpodobně máš taky

co na to říct ??
  co na to říct ??   

že ukazatel benzínu je na hovnoconpet píše:To je ale překvapení
co na to říct ??

Já bych potřeboval taky poradit,možná se to tady už řešlo,ale nenašel sem jak se zapojit.Jde oto,že když nastartuju tak běží,než sešlápnu plyn.Pak se to začne dusit a umře.Pak musim chvíííííííííííli počkat a zas dokola,když to  držim v otáčkách tak se rozjedu,zkoušel sem to na dílnici a max 100/hod.Víc ani tuk
  Já bych potřeboval taky poradit,možná se to tady už řešlo,ale nenašel sem jak se zapojit.Jde oto,že když nastartuju tak běží,než sešlápnu plyn.Pak se to začne dusit a umře.Pak musim chvíííííííííííli počkat a zas dokola,když to  držim v otáčkách tak se rozjedu,zkoušel sem to na dílnici a max 100/hod.Víc ani tuk  
Dnes jsem se zastavil moje autoneviemaky píše:tiez som mal este nedavno problem so startovanim...zacalo to palivovym cerpadlom, upchatym palivovym filtrom...
po ich vymene mi to este raz cele zblblo, jeden typek mi tam prepojil nieco niekam a odvtedy startovalo na druhy-treti krat...
nejaky cas som tak jazdil, ale ked mi to zacalo blbnut tak, ze mi to vobec ani necuklo, a parkrat ma to vselikade nechalo,
som sa nasral a hodil to do servisu, kedze s autoelektrikou si moc nerozumiem, takze tam mi s tym pomohli...
odhalili, ze problem bol v tom, ze typek, ktoreho som spominal, mi prepojil palivove cerpadlo niekam inam nez malo byt, co sposobovalo startovanie na druhy-treti krat a ten problem, ze to ani necuklo, spocival v imobilizeri...do neho islo 12V a z neho uz len 7V...cize nezoplo nejake relatko a jasne ze starter ani nepipol....

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |