Tady to máš.................
  Tady to máš.................http://www.testek.sk/files/denne_prevaz ... etidla.pdf
Moderátor: Blue Lanos

Tady to máš.................
  Tady to máš.................CHYBA - maximálně 400mm od kraje vozidla!-peha- píše:Denné svetla musia byť minimálne 400 mm od kraja .....

No pri tom ako som ho vyberal som začal vélice blbo lebo štartér je skoro hore a je dobre viditelný tak som začal odstrojovať vrch a to tak že museli dole hadice (to znamenalo vypustiť chladiaciu kvapalinu) potom vyrovnávacia nádobka (dokopy 6 hadic) pak 2x senzory a káblovanie.......no proste pre tých čo to budú dakedy robiť NEROBTE TO je to zbytočné
 No pri tom ako som ho vyberal som začal vélice blbo lebo štartér je skoro hore a je dobre viditelný tak som začal odstrojovať vrch a to tak že museli dole hadice (to znamenalo vypustiť chladiaciu kvapalinu) potom vyrovnávacia nádobka (dokopy 6 hadic) pak 2x senzory a káblovanie.......no proste pre tých čo to budú dakedy robiť NEROBTE TO je to zbytočné   

ještě že to forum máme
   ještě že to forum máme  
 Inak ma ten štartík potešil vyšiel ma na 22,15€ a bol zrepasovaný mal nové uhlíky a celkovo bol v perfektnom stave od kamaratov z PL
 Inak ma ten štartík potešil vyšiel ma na 22,15€ a bol zrepasovaný mal nové uhlíky a celkovo bol v perfektnom stave od kamaratov z PL   Teraz ješte dám zrepasovať ten môj šťekavý a bude do zálohy
 Teraz ješte dám zrepasovať ten môj šťekavý a bude do zálohy   

No za jedna Simone už ide sháňať náhradu a za dva som ho opravil
 No za jedna Simone už ide sháňať náhradu a za dva som ho opravil   2,1 priemer vrtášik a 3 závyt no a štyft a sekundové lepidlo na zaistenie a je zasa na mieste
 2,1 priemer vrtášik a 3 závyt no a štyft a sekundové lepidlo na zaistenie a je zasa na mieste  

co na to říct , ruce bych mu useknul
  co na to říct , ruce bych mu useknul  
 Ale našťastie je opravený a ani to dáko nevidno no a keď dorazí náhrada bude do rezervy aby blbci mali čo lámať
 Ale našťastie je opravený a ani to dáko nevidno no a keď dorazí náhrada bude do rezervy aby blbci mali čo lámať  
Peto daj nan kabel z 220v potom si ten debil zapametá ,že to nemá lámat-peha- píše:No čo už to sú LUDIA ale chovajú sa ako.....no neviem ale zvierata až také nie sú a závisť a iné debiliny nepoznajú tak takých ťažko zaradiťAle našťastie je opravený a ani to dáko nevidno no a keď dorazí náhrada bude do rezervy aby blbci mali čo lámať
 takto sme odnaučili psov ohrýzat na autách plasty
 takto sme odnaučili psov ohrýzat na autách plasty  
 uplne ma prekvapil lebo som ho nastriekal aj na svetla a oni sa normálne zarosili
 uplne ma prekvapil lebo som ho nastriekal aj na svetla a oni sa normálne zarosili   len to leštenie je ručne velmi ťažké takže idem si objednať leštičku tu som mal požičanú a je to paráda
 len to leštenie je ručne velmi ťažké takže idem si objednať leštičku tu som mal požičanú a je to paráda   takže tak sa využívá pozdné leto
 takže tak sa využívá pozdné leto  
 No hambiť sa za ňu nebudeme
  No hambiť sa za ňu nebudeme   

kolik stojí ta flaska ??  Počasí se musí účelně využít , já mmám teď 4 dny volno , tak popřemýšlím co ještě udělám pro svou královnu
    kolik stojí ta flaska ??  Počasí se musí účelně využít , já mmám teď 4 dny volno , tak popřemýšlím co ještě udělám pro svou královnu  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |