DAKUJEM ZA ODPOVED A NEVIES AKE MA PARAMETRE TA ZIAROVKA KOLKO WATOVA A TAK DIK
 DAKUJEM ZA ODPOVED A NEVIES AKE MA PARAMETRE TA ZIAROVKA KOLKO WATOVA A TAK DIKSELFTEST KLIMA CODE 2 – AMBIENT AIR TEMPERATURE SENSOR
Moderátor: Blue Lanos
Re: SELFTEST KLIMA CODE 2 – AMBIENT AIR TEMPERATURE SENSOR
DIK ZAJTRA TO IDEM VYKUCHAT A DAM VEDIET AKO TO DOPADLO INAC TAKE ISTE ZIAROVKY SU AJ PRE OSVETLENIE TLACITOK AKO SU PREDNE HMLOVKY ZADNE ATD.??.  DAKUJEM ZA ODPOVED A NEVIES AKE MA PARAMETRE TA ZIAROVKA KOLKO WATOVA A TAK DIK

DAKUJEM ZA ODPOVED A NEVIES AKE MA PARAMETRE TA ZIAROVKA KOLKO WATOVA A TAK DIK- Reklama
Podla Petovej schémy je tam len jeden senzor no a kde je potom ten druhý čo meria vonkajšiu teplotu zobrazenú v aute na displey   no možno, že je v spetnom zrkadle aj tam bývajú neviem ešte som to nepozeral
 no možno, že je v spetnom zrkadle aj tam bývajú neviem ešte som to nepozeral 

- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
Cidlo vonkajsej teploty, ktora sa zobtazuje na hodinach, je v stlpiku medzi lavymi prednymi a lavymi zadnymi dverami. Je tam gumena prechodka v ktorej vedie zvazok kablov a na nej biela umelohmotna krytka zastrcena do stlpika. Ja som to cidlo vysunul z tej gumenej prechodky aby tak 2-3 mm trcalo do priestoru.

"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Milanko díkes   Už ho nemusíme hladať
 Už ho nemusíme hladať  

Už ho nemusíme hladať
 Už ho nemusíme hladať  
Whisky 22 tak dík   už som zas múdrejší to čidlo dám uplne von pod predný nárazník,aby to lepšie ukazovalo Peto čo Ty nato
 už som zas múdrejší to čidlo dám uplne von pod predný nárazník,aby to lepšie ukazovalo Peto čo Ty nato 

už som zas múdrejší to čidlo dám uplne von pod predný nárazník,aby to lepšie ukazovalo Peto čo Ty nato
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Ni to nie je dobré lebo na superbu je v predu a klame počas jazdy je normálne uplne zblbnuté lebo s Legynou mi ukazuje za jazdy aj to keď stojím tak rovnako ale Superb má treba 10° a ako náhle sa pohnem tak klesá a dokonca pri zapnutej klíme je schopní ukázať 0 takže v boku je to velmi dobre umiestnené  Jo inak som presne a o tom kde je bádal lebo sa mi práve to presné meranie páčilo takže já ho nechám tam kde je lebo som 100% spokojný
 Jo inak som presne a o tom kde je bádal lebo sa mi práve to presné meranie páčilo takže já ho nechám tam kde je lebo som 100% spokojný 

Jo inak som presne a o tom kde je bádal lebo sa mi práve to presné meranie páčilo takže já ho nechám tam kde je lebo som 100% spokojný
Máš pravdu tak ho tam nehám,len ma štve ,že na lege neukazuje aj vnútornú teplotu dam tam asi toto  bol podsvietený do modra trocha som sa s tým pohral a už je do zelena len neviem kam ho umiestnit.Ukazuje hned von.a vnútor. teplotu a velké písmená je celkom fajn a aj pípa ,ked je námraza celkom rýchlo reaguje
 bol podsvietený do modra trocha som sa s tým pohral a už je do zelena len neviem kam ho umiestnit.Ukazuje hned von.a vnútor. teplotu a velké písmená je celkom fajn a aj pípa ,ked je námraza celkom rýchlo reaguje  ten v vonkajší v lege a na tom super B má asi opozdené reflexi
 ten v vonkajší v lege a na tom super B má asi opozdené reflexi  

bol podsvietený do modra trocha som sa s tým pohral a už je do zelena len neviem kam ho umiestnit.Ukazuje hned von.a vnútor. teplotu a velké písmená je celkom fajn a aj pípa ,ked je námraza celkom rýchlo reaguje
 bol podsvietený do modra trocha som sa s tým pohral a už je do zelena len neviem kam ho umiestnit.Ukazuje hned von.a vnútor. teplotu a velké písmená je celkom fajn a aj pípa ,ked je námraza celkom rýchlo reaguje  ten v vonkajší v lege a na tom super B má asi opozdené reflexi
 ten v vonkajší v lege a na tom super B má asi opozdené reflexi  
- Přílohy
- 

- P221009_19.17.JPG (85.68 KiB) Zobrazeno 3031 x

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
No já som mal v OPLI presne taký čo ukazoval vnôtro a to čidlo na vonkajšiu som mal práve že v predu v nárazníku no a ono to presne ukazovalo na prd lebo troška chladno a už pípal že mrzne ale zastavím na križovatke a troška tepla od motora a heuréka v zime môžem nahodiť letné gumy  

Jo a dokonca som mal s tým to teplomerom problém doma lebo bol senzor na parapetu a ako tak svietilo slniečko tak vonkajšia teplota bola vždy maximum 75°
 Jo a dokonca som mal s tým to teplomerom problém doma lebo bol senzor na parapetu a ako tak svietilo slniečko tak vonkajšia teplota bola vždy maximum 75°   

No ale další teplomer mámdoma umiestnený tak že čidlo na vonkajšiu ukazuje teplotu akvaria a vnútorné som vybral aj z čidlom na hydro a to mám v teráriu a to sa osvedčuje
 No ale další teplomer mámdoma umiestnený tak že čidlo na vonkajšiu ukazuje teplotu akvaria a vnútorné som vybral aj z čidlom na hydro a to mám v teráriu a to sa osvedčuje   

- Přílohy
- 

- DSC00066.jpg (72.18 KiB) Zobrazeno 3029 x

No ono záleží aj hodne na tom, kde to čidlo umiestniš ešte uvidím či to tam dám alebo nie 

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Hele tady je uličník jeden   

- Přílohy
- 

- DSC00348.jpg (86.39 KiB) Zobrazeno 3021 x

- 

- DSC00350.jpg (135.23 KiB) Zobrazeno 3021 x

No tak to som teda ešte nevidel síce mal som dole tú manžetu ked som tadial viedol neaké káble a všimol som si aj tých dvoch nevedel som k čomu idú myslel som si že som ich tam volakedy dával ja no a stačilo ich len povytiahnut a hned by som bol múdrejší  Peto super
 Peto super  Pozrem to aj ja.
 Pozrem to aj ja.

Peto super
 Peto super  Pozrem to aj ja.
 Pozrem to aj ja.Re: SELFTEST KLIMA CODE 2 – AMBIENT AIR TEMPERATURE SENSOR
takže na Tacumě to asi bude stejný - ve předu u nárazníku je venkovní čidlo na klimatizaci a ve dveřích čidlo na teplotu u hodin......