Lanos píše:Poradí mi někdo????Mám Lanoska 10let starého a už od koupi jsem sledoval takové malé tečky jako špičkou jehly,ale moc jsem si jich nevšímal.Ze začátku byly jen po bocích auta?ale teď už jsou téměř po celém autě.Pravděpodobně to je ve většině asi začínající rez.Hustota zatím není velká takže z jednoho metru není nic vidět,ale je to drsné atak si myslím že za dva roky to už hodí pěkné puchyře a to i na střeše.a to bude na bílém autě docela vidět že 

.Když to vyleštím a vydřu  a navoskuji tak je to dobré,ale za chvíli to vyleze zase.Pravděpodobně lak není asi nic moc a tak kamínky sůl udělaly mikrotrhlinky,nebo z čeho ty mikrotečky jsou?????Co kdybych to důkladně hydřel a přestříkal bezbarvým lakem ve speji.Šlo by to??jinak mě nic nenapadá!!!!

To co vypada jako rez, to neni rez, soudruhu, to jsou mikroskopicke kovove piliny co se vali po silnici a treba s vodou ze silnice se pak prilepi na auto, tam zmokne a zrezne, ale jen ta pilina, ta castecka kovu na laku, mas ho bile tak to je videt, dela to i na stribrne, zadna veda, nech si to prelestit a mas to dole, kdyz  je to navrchu jde to prece dolu, to vidim denne 

Jo a jeste neco, kazdej lak se musi voskovat, kdyz ne, tak po par letech vytravi a propusti vodu, tak to je a vzdycky bude