matiza mam uz stvrty rok, som s nim vcelku spokojna, ale mam trochu problem s jeho zdrzbou. som z BA, na zaciatku som chodila do MaH na Poliankach, ale to som zavrhla po tom, co mi po kazdej navsteve v tomto servise stupla spotreba
  matiza mam uz stvrty rok, som s nim vcelku spokojna, ale mam trochu problem s jeho zdrzbou. som z BA, na zaciatku som chodila do MaH na Poliankach, ale to som zavrhla po tom, co mi po kazdej navsteve v tomto servise stupla spotreba   potom som zacala chodit do MaH v Petrzalke, aj ked teda z Dubravky je to cez cele mesto
 potom som zacala chodit do MaH v Petrzalke, aj ked teda z Dubravky je to cez cele mesto   no po poslednej navsteve nejak uz ani tam nie som spokojna a tak sa chcem opytat, ci mi viete niekto odporucit nieco ine? prip. ci sa mam vykaslat na "znackovy" servis a chodit do hocijakeho (zaruka mu skoncila v lete vlani)?
  no po poslednej navsteve nejak uz ani tam nie som spokojna a tak sa chcem opytat, ci mi viete niekto odporucit nieco ine? prip. ci sa mam vykaslat na "znackovy" servis a chodit do hocijakeho (zaruka mu skoncila v lete vlani)?vdaka za odpovede

.
 .

tak poradte kde sa viac oplati chodit.
   tak poradte kde sa viac oplati chodit.