Moj problem je ze ani necuka, ani nekolisu otacky, vsetko ide v pohode, len ked idem zastavit napr. niekde na krizovatke, pribrzdujem, vyhodim rychlost a motor zdochne
 Nastartujem bez problemov a ide dalej. Co to moze byt?
 Nastartujem bez problemov a ide dalej. Co to moze byt?Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 Nastartujem bez problemov a ide dalej. Co to moze byt?
 Nastartujem bez problemov a ide dalej. Co to moze byt? Dokonca sa mi dnes stalo, ze mi blikla ta oranzova kontrola motora, hned zhasla a otacky sa pohybovali okolo 600, a triaslo trosku motor, akokeby isiel na 3 valce a chcel kazdu chvilu zdochnut. Vymenil som kable za uplne nove, presiel som 20 km a vyzera ze je zatial vsetko ok. Motor nevypina, kontrolka neblika, otacky si drzi....
 Dokonca sa mi dnes stalo, ze mi blikla ta oranzova kontrola motora, hned zhasla a otacky sa pohybovali okolo 600, a triaslo trosku motor, akokeby isiel na 3 valce a chcel kazdu chvilu zdochnut. Vymenil som kable za uplne nove, presiel som 20 km a vyzera ze je zatial vsetko ok. Motor nevypina, kontrolka neblika, otacky si drzi.... Nie som v tom velmi odbornik
 Nie som v tom velmi odbornik| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |