(10 klientov predo mnou).. havarijna poistka nastastie je, to auticko ale uz asik nikdy nebude tak krasne chodit ako predtym
 (10 klientov predo mnou).. havarijna poistka nastastie je, to auticko ale uz asik nikdy nebude tak krasne chodit ako predtym 

Moderátor: Blue Lanos

nj, drobna nepozornost segry a uz to bolosimone píše:hmmm vy v tej BA to mate ťažké
 nehneva ma, ze to bude nieco stat (zaplati poistovna), ale ze budeme tri tyzdne bez auta
 nehneva ma, ze to bude nieco stat (zaplati poistovna), ale ze budeme tri tyzdne bez auta 
jojo, toto je uz treti faceliftik, ktory sme nasmu bubacikovi doprialieMKa Slovensko píše:njeboj , toto niej vazna nehoda. je to drobonost, a auto bude zasa pekne. Takto podobne som mal aj ja burane auto a nieje to vidno. ale ty to vidiet vzdy budes.
 vzdy rovnaky, chudak, uz si musi mysliet, ze sme sprosty.. prvy raz ja (v zapche) a dva krat za sebou segra.
 vzdy rovnaky, chudak, uz si musi mysliet, ze sme sprosty.. prvy raz ja (v zapche) a dva krat za sebou segra. skoda ze pred zimou...
 skoda ze pred zimou...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |