Jak na to? Sundám u páčky na otvírání dveří krytku,odšroubuju šroubek,povolím pár šroubků od té výplně dveří a normálně to mám servat? (Nikdy jsem to nedělal,tak ať něco nezvořu)
 Jak na to? Sundám u páčky na otvírání dveří krytku,odšroubuju šroubek,povolím pár šroubků od té výplně dveří a normálně to mám servat? (Nikdy jsem to nedělal,tak ať něco nezvořu)Díky

Moderátor: Blue Lanos
 Jak na to? Sundám u páčky na otvírání dveří krytku,odšroubuju šroubek,povolím pár šroubků od té výplně dveří a normálně to mám servat? (Nikdy jsem to nedělal,tak ať něco nezvořu)
ja sem dal z fordappp píše:Neviete z akeho auta sa daju nahradit tie origo stupliky? Jednak sa mi nepacia lebo idu tazko von a takisto su drahe a nicia sa ked ich castejsie vytahujem.
 Tak nevim.. Jeste zkusim rozebrat ten motorek podle navodu STEFANa a uvidime
 Tak nevim.. Jeste zkusim rozebrat ten motorek podle navodu STEFANa a uvidime  Takže zítra napisu pokracovani co dal
 Takže zítra napisu pokracovani co dal 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |