Ahoj,
dnes se mi v prodkém lijáku, kdy nebylo ven moc vidět, podařilo při couvání (myslel jsem, že opatrném) trošku "obrat" levý zadek - odnesl to trochu blatník a světlo. Bohužel měl ten bavorák trošku výš nárazník než Nessie. Plechařina je jasná i když cena 3500,- v místním značkovém servisu VW nepotěšila (takže ještě asi zkusím sehnat levnější, ale v Domažlicích to asi nikde o moc lepší nebude, alespoň co jsem již zjišťoval). Proto bych chtěl něco ušetřit alespoň za svítilnu a zkusit nejdřív vrakáč a potom neoriginál.
Poradí někdo kam zajet ? A nedá se náhodou koupit jenom ten svrchní plast ? To je jediné, co prasklo a částečně se vysypalo.
Díky moc a omlouvám se, pokud se to tu již někdy dříve řešilo.

Vrakáč na západě Čech
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Deepfell
Náhradní díly
Hele, jestli ty díly ještě nemáš koupený, tak levý zadek je asi tak to co mně z mojí Nexie zbylo... ( http://www.googgi.com/auto - to je tak, když člověk věří tomu, že když pojede na zelenou, tak se mu nic nestane ) takže se kdyžtak můžeme domluvit...
A to platí i pro ostatní kdo by to četli - jestli z toho něco chcete nebo třeba celý (mimochodem 14 předtím to bylo na STK), tak se ozvěte! Mike
+420606737778

A to platí i pro ostatní kdo by to četli - jestli z toho něco chcete nebo třeba celý (mimochodem 14 předtím to bylo na STK), tak se ozvěte! Mike
+420606737778
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náhradní díly
Ty vole, tak to je hodně smutný! Odkud jsi, resp. kde stojí tahle chudák zbědovaná Nexie?Deepfell píše:Hele, jestli ty díly ještě nemáš koupený, tak levý zadek je asi tak to co mně z mojí Nexie zbylo... ( http://www.googgi.com/auto - to je tak, když člověk věří tomu, že když pojede na zelenou, tak se mu nic nestane ) takže se kdyžtak můžeme domluvit...
+420606737778
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Re: Náhradní díly
Chudinka stojí v Praze Libni, když byste se na to chtěli někdo podívat, není problém.Ivan píše:Ty vole, tak to je hodně smutný! Odkud jsi, resp. kde stojí tahle chudák zbědovaná Nexie?
A jak se to stalo? Na křižovatce u Edenu do mě zprava napálila ta Xantia co je na posl. 3 fotkách... jela asi 90, v ní 3 ukrajinci úplně namol (nic proti ukrajincům, ale tihle mě fakt trošku naštvali). Měl jsem štěstí že mě trefili na předek a ne třeba až na dveře, to bych z toho asi živej nevylez...i tak mě ten náraz otočil čelem vzad, zadkem jsem vzal jeho zadní dveře a to mě odhodilo asi 15 metrů zpět do směru odkud jsem přijel...
Jinak co se týče použitelnosti, našlo by se toho víc - ty kola třeba jsou kupodivu OK všechny 4 (odnesla to akorát guma), pokud by někdo chtěl, myslím že Diony Nexii velice sluší, ovšem jsou to disky 15x7 a pneu 195/50 a na zadku je potřeba trochu roztáhnout blatníky
 Jo a taky na těch fotkách není vidět krásná široká koncovka výfuku. Jo ale křídlo už má zamluvený kámoška.
 Jo a taky na těch fotkách není vidět krásná široká koncovka výfuku. Jo ale křídlo už má zamluvený kámoška. 

Od této chvíle bych se na ukroše díval asi trochu jinak...
  Od této chvíle bych se na ukroše díval asi trochu jinak...