A k tomu mnoho důležitýho o bezpečnosti! Au Au
  A k tomu mnoho důležitýho o bezpečnosti! Au Au   
 Sorry Pepe, doufám, že jsi jich už deset rozeslal. Neber to ve zlým.
Pro hledače pokladů, na ruským netu vyhledejte odkaz "Daew" a po otevření vyberte svůj model auta. Jak prosté, že?
 Ale připravte se na celodenní stahování bez vyjímky vaší přítomnosti. Budete muset otevřít asi 690 oken a čekat než se vám ty velký obrázky načtou. Takže Hezkou zábavu. Je to lepší než Need 4 Speed
  Ale připravte se na celodenní stahování bez vyjímky vaší přítomnosti. Budete muset otevřít asi 690 oken a čekat než se vám ty velký obrázky načtou. Takže Hezkou zábavu. Je to lepší než Need 4 Speed   

K tý bezpečnosti, jste-li vlastníkem Daew Nexia. Zanechte pozůstalým vzkaz, že nemusí kupovat rakev na vaší velikost, ale pro vaší maličkost

Prohlédněte si pozorně devět obrázků crash daewoo ...
http://www.photo.autocrash.ru/dn.shtml?/dn/01.jpg

, ale mám víc věcí jen tento pouhý katalotg. Např. kompletní rozměry kastle - to kdybys to nabořil a musels to rovnat, celou elektriku, knížku jak na to (sice jen rumusky a polsky (thnx Rado) -  ale mám). Taky mám tuningovej soft do řídící jednotky (thnx JRD) a dost dalšího.
 , ale mám víc věcí jen tento pouhý katalotg. Např. kompletní rozměry kastle - to kdybys to nabořil a musels to rovnat, celou elektriku, knížku jak na to (sice jen rumusky a polsky (thnx Rado) -  ale mám). Taky mám tuningovej soft do řídící jednotky (thnx JRD) a dost dalšího.