vysoke otacky
Moderátor: Blue Lanos
- 
				Peter Veselovský
vysoke otacky
Dobry den,
jsem tady novy priznivec Daewoo Lanos, mam 99 rok vyroby a problem je vtom: Kdyz zastavim napr. na krizovatce tak slysim jak jeste motor bezi ve vyssich otackach a pozvolna klesaji. Je to normalne? U jinych typu vozidel jsem to nepozoroval.
Dekuji

jsem tady novy priznivec Daewoo Lanos, mam 99 rok vyroby a problem je vtom: Kdyz zastavim napr. na krizovatce tak slysim jak jeste motor bezi ve vyssich otackach a pozvolna klesaji. Je to normalne? U jinych typu vozidel jsem to nepozoroval.
Dekuji
- Reklama
- Blue Lanos
No Petre este nam popis ci sa jedna o 8 alebo 16Ventil motor a ake su tie otacky co ti ukazuje otackomer 

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

Já  sem to taky pozoroval hodně záleží i na teplotě motoru a teplotě venku mě to dělá to že někdy na křižovatce to ani nestihne klesnout na správnej volnoběh než se znova rozjedu ale když se to zahřeje tak se to srovná a nejvíc je to poznat právě teď když je kolem nuly ale je to běžné pro nováčka jsem mechanik a dělají to všechny Lanosy  

- 
				Peter Veselovský
vysoke otacky
Dekuji vsem za odpoved.
Chci se jeste zeptat na autorizovany servis v praze. Jaksi ho nemohu najit na netu.
Dekuji vsem za odpovedi.

Chci se jeste zeptat na autorizovany servis v praze. Jaksi ho nemohu najit na netu.
Dekuji vsem za odpovedi.
Tak auto rizovaný je třeba Autocentrum Dojáček ve Vršovicích nebo třeba Srba servis někde v Radotíně nebo kde to je a to je ještě v záruce že hledáš autorizovaný servis pak je třeba Golc Car v Libni tel:283840970 to je pozůstatek po dříve autorizovaným kde děláme normálně jako by sme stále byli jen neděláme záruky  

- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak Lanos, ale u Renaulta Megana je to s těmi otáčkami taky tak.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- 
				Flery
- Kontaktovat uživatele:
u primery to delalo taky ale mam to na pomalou elektroniku.u BMW nikdy a kamarád co má lonose tak co vim padá mu to dobře - 1,5 8ventil
otazkou je jak je tam delana elektrika a co to ma za system vstrikovani.
rikam to hlavne proto ze u Opelu coz ma asi nejbliz k daewoo co se tyce motoru to tohle nikdy nedela!!!!
reseni je diagnostika nestoji moc a pokud je nejaky cidlo horsi povi to.
bejva to snimac otacek nekdy váha vzduchu

otazkou je jak je tam delana elektrika a co to ma za system vstrikovani.
rikam to hlavne proto ze u Opelu coz ma asi nejbliz k daewoo co se tyce motoru to tohle nikdy nedela!!!!
reseni je diagnostika nestoji moc a pokud je nejaky cidlo horsi povi to.
bejva to snimac otacek nekdy váha vzduchu
- Blue Lanos
Peco je to dobre, ze nemame tu vahu luftu  

http://www.cardomain.com/id/27101976

- 
				Peter Veselovský
vysoke otacky
Dekuji, ale nejsem pan z vyssi spolecnosti - skoda. To bych takove starosti nemel. Jinak budu uvazovat nad tou vahou a diki vasmu napadu se stal vynalezcem 

- 
				Flery
- Kontaktovat uživatele:
Re: vysoke otacky
pokud motor vahu nema neni mozny ji tam dat.vaha je napojena k pocitaci auta.BMW to má od 80 let ale co vim tak třeba XM to neměla nikdy.nejde to dobastlitPeter Veselovský píše:Dekuji, ale nejsem pan z vyssi spolecnosti - skoda. To bych takove starosti nemel. Jinak budu uvazovat nad tou vahou a diki vasmu napadu se stal vynalezcem

v těchle autech zaplať pámbůh váhu nemáme ale jinak přesně jak píšeš chce to diagnostiku aby řekla jestli je tam něco špatně nebo né ale jinak ty auta se chovaj tak že některý to dělaj víc a některý míň
  v těchle autech zaplať pámbůh váhu nemáme ale jinak přesně jak píšeš chce to diagnostiku aby řekla jestli je tam něco špatně nebo né ale jinak ty auta se chovaj tak že některý to dělaj víc a některý míň