po čase jsem se vrátil a spatřiv humus v tématu týkajícím se Matýzků, hořce jsem zaplakal... Kroupy asi v 6 vláknech, interiér taky tak nějak... Zatím nebudu nikoho jmenovat, ale chtěl bych poprosit dotyčného, který tady ten chlíveček udělal, aby si ujasnil pojmy mezi "Nové téma" a "Odpovědět", samozřejmě jsem ochoten být mu nápomocný radou a doufám, že stejně tak i ostatní.
Poprosil jsem miloshe, aby mne zařadil mezi moderátory (současní moderátoři nejspíš buď nemají Matýzka nebo čas, takže na to hází bobek), bylo mně vyhověno a zatím jsem teda zlikvidoval ty kroupy... Zítra budu pokračovat s interiérem a případně proberu i další témata.
Připomínky ke zlepšení funkčnosti fóra, zejména z řad stařešinů, vítám
 !
 ! .
 .
 já osobně,se snažím nedělat nic proti dobrým mravům a chodu tohoto fora a hlavně sekce " Matiz "
 já osobně,se snažím nedělat nic proti dobrým mravům a chodu tohoto fora a hlavně sekce " Matiz "   to je to opravdu tak zlé ,že se nenašel jiný název označující některé sem nepatřící ... příspěvky
 to je to opravdu tak zlé ,že se nenašel jiný název označující některé sem nepatřící ... příspěvky   nový moderátore CO TY NATO
 nový moderátore CO TY NATO   .
 .