Moja otazka je ak montujem doplnkove denne svietenie nemusim pripajat aj zadne svetla?
Ono postaci ked budu svietit iba tie v predu?
Aj octavie ktore to maju uz od vyroby vzadu nesvietia.

Moderátor: Blue Lanos

. V zakone je totizto to, co som napisal. Inymi slovami ale na auto nesmies dat nic co nie je vyrobcom AUTA schvalene. A nevidim dovod, preco by malo deawoo alebo dokonca dnes chevrolet schvalovat na podla nich uz neexistujuce auto nejake pridavne svetielka. Nieco ine je vo vnutri tam mozem mat aj prilepeny pouzity toaletny papier kym neodporuje zakonu. Cize treite brzdove, gps, drizak na mobil a pod. Ono to zase ale dava zmysel. Totizto je kopu fuserov (vratane autorizovanych servisakov), ktori prilepsia zovackou alebo samorezkou do dreva nieco na auto aj do tenkeho plastu na spojleri a ked to uleti tak to my nic, to s tym musel majitel niekde zavadit
. V zakone je totizto to, co som napisal. Inymi slovami ale na auto nesmies dat nic co nie je vyrobcom AUTA schvalene. A nevidim dovod, preco by malo deawoo alebo dokonca dnes chevrolet schvalovat na podla nich uz neexistujuce auto nejake pridavne svetielka. Nieco ine je vo vnutri tam mozem mat aj prilepeny pouzity toaletny papier kym neodporuje zakonu. Cize treite brzdove, gps, drizak na mobil a pod. Ono to zase ale dava zmysel. Totizto je kopu fuserov (vratane autorizovanych servisakov), ktori prilepsia zovackou alebo samorezkou do dreva nieco na auto aj do tenkeho plastu na spojleri a ked to uleti tak to my nic, to s tym musel majitel niekde zavadit   . Ale ked nieco preslo schvalovacim procesom, tak je predpoklad ze by si niekto z technikov vsimol nieco nedostatocne pevne namontovane.
 . Ale ked nieco preslo schvalovacim procesom, tak je predpoklad ze by si niekto z technikov vsimol nieco nedostatocne pevne namontovane. ).
 ). . Ale kedze taketo veci ma zatial netrapia (a dufma ani nkdy nebudu) toto necham na dohladanie v nasej milovanej dzungli zakonov inym.
. Ale kedze taketo veci ma zatial netrapia (a dufma ani nkdy nebudu) toto necham na dohladanie v nasej milovanej dzungli zakonov inym.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |