Mam problem s tymi ciernymi plastmi ktore su na prednyh oknach. nepriliehaju k oknu a strasne to huci pri vyssej rychlosti - podfukuje to.
 Mal som to rozobrate a tie uchyty na srobky su uplne polamane tak som tam nieco nalepil ale nepomaha to cely plast je nejaky zdeformovany (odstava to).  ASi by bolo najlepsie kupit nove ale nevedia mi to zohnat - poradte
 Mal som to rozobrate a tie uchyty na srobky su uplne polamane tak som tam nieco nalepil ale nepomaha to cely plast je nejaky zdeformovany (odstava to).  ASi by bolo najlepsie kupit nove ale nevedia mi to zohnat - poradte   dakujem
 dakujem No pravda je že mne taky jeden plast odstával ale podarilo sa mi ho prilepiť a dal som tam aj siolikón no a dosť sa to zlepšilo,to vlastne chápem čo Ti na tom vadí lebo keď to odstává tak je ten hluk hrozný
 No pravda je že mne taky jeden plast odstával ale podarilo sa mi ho prilepiť a dal som tam aj siolikón no a dosť sa to zlepšilo,to vlastne chápem čo Ti na tom vadí lebo keď to odstává tak je ten hluk hrozný  No skos to zatial takto že prevrtáš ten plast krížom a dáš tam zapustenú skrutku ktorú potom zatri silikónom ktorý daj aj do škáry okolo
 No skos to zatial takto že prevrtáš ten plast krížom a dáš tam zapustenú skrutku ktorú potom zatri silikónom ktorý daj aj do škáry okolo  

no tam přece
 no tam přece  zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "