BRZDOVÉ DESTIČKY A KOTOUČE - Leganza
Moderátor: Blue Lanos
Re: BRZDOVÉ DESTIČKY A KOTOUČE - Leganza
Uz to asi nema byt nic ine ako trubky su dost skorodovane a jednu mi uz menili na pravej strane za bola skorodovana z vnutra asi bude zla aj ta truha strana vpredu mam menene nove len vzadu este musim a kvapalina menena pred pol rokom

- Reklama
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
No tak asi nič iné neostane len výmena tej rúrky  

Ahoj skús vymenit hadičky na zad kolesách té dve a uvidíš či sa to zlepší   daj im to tam reklamovat kde Ti to robili a ukázali Ti aj te staré valčeky čo menili v zadu
 daj im to tam reklamovat kde Ti to robili a ukázali Ti aj te staré valčeky čo menili v zadu  Trubky skorodované z vnútra som ešte nevidel
 Trubky skorodované z vnútra som ešte nevidel  jedine len zvonka . Tá potom povolí pri vyšom tlaku brzd.kapaliny
 jedine len zvonka . Tá potom povolí pri vyšom tlaku brzd.kapaliny 

daj im to tam reklamovat kde Ti to robili a ukázali Ti aj te staré valčeky čo menili v zadu
 daj im to tam reklamovat kde Ti to robili a ukázali Ti aj te staré valčeky čo menili v zadu  Trubky skorodované z vnútra som ešte nevidel
 Trubky skorodované z vnútra som ešte nevidel  jedine len zvonka . Tá potom povolí pri vyšom tlaku brzd.kapaliny
 jedine len zvonka . Tá potom povolí pri vyšom tlaku brzd.kapaliny 
Ako som uz pisal hadicky zadne mi menili aj s valcekmi predomnou a nic nepomohlo zajtra idu menit komplet trubky tak uvidime a este je tam jedna vec taky rozdelovac kde idu trubky aj to moze byt vadne tak zajtra budem mudrejsi

No ak to nebude tá ručná može byt ešte zrada v tej kocke abs neaké pripchané kanáliky ,alebo netené ventilčeky. Ak Ti ovzdušnovali brzdy aj té zadné tak kapalina vytekala z nich nie   no tak neviem prečo by to malo byt upchaté
  no tak neviem prečo by to malo byt upchaté  ešte može byt unavená alebo zlomená pružina v hlavnom brzdovom válci,alebo zle nastavený brzdový posilnovač a ešte može byt aj zle nastavený brzdový pedál treba ho uplne povolit a skúsit či to sa zlepšilo
 ešte može byt unavená alebo zlomená pružina v hlavnom brzdovom válci,alebo zle nastavený brzdový posilnovač a ešte može byt aj zle nastavený brzdový pedál treba ho uplne povolit a skúsit či to sa zlepšilo  

no tak neviem prečo by to malo byt upchaté
  no tak neviem prečo by to malo byt upchaté  ešte može byt unavená alebo zlomená pružina v hlavnom brzdovom válci,alebo zle nastavený brzdový posilnovač a ešte može byt aj zle nastavený brzdový pedál treba ho uplne povolit a skúsit či to sa zlepšilo
 ešte može byt unavená alebo zlomená pružina v hlavnom brzdovom válci,alebo zle nastavený brzdový posilnovač a ešte može byt aj zle nastavený brzdový pedál treba ho uplne povolit a skúsit či to sa zlepšilo  
Ahoj ja nemam ABS vymenili trubky a este ,ze musia vymenit predne piestiky,ale neviem co to ma spolocne zo zadnymi brzdami je tam len ten rozbocovac co ide uz ku strmenom a brzdovy pedal mi drzi vobec neklesa  len sa mi zda byt az moc tvrdy ako sa nastavuje brzdovy posilnovac a brzdovy pedal to netusim mozes to popisat dik

Ahoj napadla ma ešte jedna vec   kedže tam nemáš abs tak máš ešte vzadu pri náprave regulátor brzdiaceho účinku zad nápravy a ten može byt v čudu je tam taká páčka z pružinou ktorá sa hybe može byt zadretá postriekaj to celé konkorom a skús rozhýbat tú pačku
 kedže tam nemáš abs tak máš ešte vzadu pri náprave regulátor brzdiaceho účinku zad nápravy a ten može byt v čudu je tam taká páčka z pružinou ktorá sa hybe može byt zadretá postriekaj to celé konkorom a skús rozhýbat tú pačku   dnuká sú neaké ventílčeky ktoré nemusia už tesnit atd skuste pozret tú kocku a potom sa vrhni až na pedál a posilnovač
 dnuká sú neaké ventílčeky ktoré nemusia už tesnit atd skuste pozret tú kocku a potom sa vrhni až na pedál a posilnovač 

kedže tam nemáš abs tak máš ešte vzadu pri náprave regulátor brzdiaceho účinku zad nápravy a ten može byt v čudu je tam taká páčka z pružinou ktorá sa hybe može byt zadretá postriekaj to celé konkorom a skús rozhýbat tú pačku
 kedže tam nemáš abs tak máš ešte vzadu pri náprave regulátor brzdiaceho účinku zad nápravy a ten može byt v čudu je tam taká páčka z pružinou ktorá sa hybe može byt zadretá postriekaj to celé konkorom a skús rozhýbat tú pačku   dnuká sú neaké ventílčeky ktoré nemusia už tesnit atd skuste pozret tú kocku a potom sa vrhni až na pedál a posilnovač
 dnuká sú neaké ventílčeky ktoré nemusia už tesnit atd skuste pozret tú kocku a potom sa vrhni až na pedál a posilnovač 
Ahoj kde sa nachadza ten regulator brzdneho ucinku,ja mam len vpredu ten proporcionalny ventil a stade idu trubky ku kolesam nic ine tam nieje aj  katalogu nahradnych dielov som nic nenasiel je tam  len ten proportional valve

čo to máš  za legu bez abs  taku som ešte nevidel
 taku som ešte nevidel  skús íst po tých brzdových trubkách do zadu či tam nenajdeš takéto niečo
 skús íst po tých brzdových trubkách do zadu či tam nenajdeš takéto niečo 

taku som ešte nevidel
 taku som ešte nevidel  skús íst po tých brzdových trubkách do zadu či tam nenajdeš takéto niečo
 skús íst po tých brzdových trubkách do zadu či tam nenajdeš takéto niečo 
- Přílohy
- 

- dsc03689_zmenena-velikost.jpg (175.83 KiB) Zobrazeno 4341 x

Ahojte tak problem vyrieseny inac ani ten regulator co je na fotke tam nieje boli to skorodovane zadne trubky a nedostatocny prietok po vymene ok.

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
No aj My sme už na SX menili rúrky a je to zaujímavé že CDX to nemá tak zlé ale SX bez ABS majú dosť často skorodované rúrky.Hlavne že sa to podarilo odstrániť  

Ahojte tak problem sa opat zopakoval prehriate zadne lave koleso  v servise mi menili komplet trubky , hadicky predne aj zadne valceky  + brzdovu kvapalinu a koleso zadne sa prehrieva zase co by to este mohlo sposobovat dakujem

zatuhlý třmen, ale to pochybuju, když jsi byl s tím v servisu a měnili válečky..... no a pak ruční brzda, lanovod není zatuhlý?

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
zatuhlý třmen, ale to pochybuju, když jsi byl s tím v servisu a měnili válečky..... no a pak ruční brzda, lanovod není zatuhlý?  
Když to kolo vyheverušeš jde volně, nedrhne ti něco? když odbrzdíš ručku, jde zas volně? Samo můžou hřát i ložiska......

Když to kolo vyheverušeš jde volně, nedrhne ti něco? když odbrzdíš ručku, jde zas volně? Samo můžou hřát i ložiska......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125

...zdravím Tě mezi námi Ali ( a na blondýnky, zvlášť trpím ) je to o servisech, sám když jsem koupil jetou nesii a dal jsem ji do značkového servisu na brzdy, rozvody a vlastně celkovou kontrolu - tak jsem se na fa. například dočetl " vyfoukání " brzd a váznoucí pojezd přední brzdy a jednostraně sjetý př. kotouč jsem následně, během pár měsíců měnil pak sám, inu " vyfoukání " brzd stálo 880 Kč.
Jinak do Prahy to máš kousek a to ještě z kopce a náš " doctor palikx " je velmi dobrá marka, proto ho tu máme všichni rádi....
Mějte se fajn

Jinak do Prahy to máš kousek a to ještě z kopce a náš " doctor palikx " je velmi dobrá marka, proto ho tu máme všichni rádi....
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico