Jaké svíčky do matýzka ?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Jaké svíčky do matýzka ?
...no vážení korejci chtějí NGK nebo DENSO, nemám matyse ale nessii a DENSO ( tuším za 95 Kč / ks tedy běžné svíčky ) má ráda, jde na první otočení a dobře...
Mějte se fajn a korejcům jenom šikmooké svíčky made in japan
Mějte se fajn a korejcům jenom šikmooké svíčky made in japan
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Věř tomu, 1,1 mm je podle knížky a typu svíčky vhodné pro Matíze. Když koupíš svíčku na Matíze, má již nastavenou vzdálenost, právě oněch 1,1 mm.Rado77 píše:Sranda, 1.1 sa mi zda dost vela.....ale OK, ked to vravis Ty Valclave, tak je to tak. Aj tak premyslam nad tym co som mudroval vyssie, ze mensi odtrh=mensia namaha pre iskru=menej problemov s VN kablami...
Dle mého názoru nastavení elektrod svíčky ( menší-větší ) nemá vliv na životnost svíčkových kabelů, ta je dána použitým vodičem ( uhlík ) .
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
...starý praktik Václav promluvil a má pravdu, továrny ve zkušebním provozu ujedou statisíce km a doporučí tařka smluvního dodavatele, který přizpůsobí i další paramatry například zde uvedenou vzdálenost elektrod, nemluvím ovšem o tuningu a úpravách hodnoty se následně musí měnit a....
Jinak jsem Václave viděl na reklamním letáku v průřezu kabely Champion a světe div se v mědi a s odpory na koncích, že by se vraceli?, každopádně by byli lepší uhlíkových - různý odpor podle délky - krátší životnost oproti tařka věčným v mědi...
Mějte se fajn
Jinak jsem Václave viděl na reklamním letáku v průřezu kabely Champion a světe div se v mědi a s odpory na koncích, že by se vraceli?, každopádně by byli lepší uhlíkových - různý odpor podle délky - krátší životnost oproti tařka věčným v mědi...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Milane, já jsem ty uhlíkové vyhodil hned po skončení záruky a nahradil s vodičem z mědi. Sice se mi zhoršilo u některých slabých stanic poslech rádia ( chrčení a vrnění ) , což klidně oželím, hlavně že mi bezpečně přenáší kabel napětí. Nyní mám sice trochu problém s Krokovým motorkem, bestie nechce makat a volnoběžné otáčky jsou " v tahu ".
...to Václave to bych skoro u Tebe víceméně předpokládal aneb starý dobrý materiál měd, jinak ty kabely Champion v mědi jsem viděl jenom na obrázku a nikde jsem se s nimi nesetkal asi budou drahý ale já je tam dal, jde taky o koncovky...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ľudze mojo
,u nás za tie medené káble posielali dole z STK,len pozrel pod kapotu a videl červené káble,momentáálne písal C,iba v jednom prípade sa dal ten technik ukecať,že hneď po odcode z STK si ich vymeníme,tak že to akože nevidel

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
....Ľudze mojo ,u nás za tie medené káble posielali dole z STK, no nelze nic namítat odrušení alvine ale já sem ty original Champion v mědi uložené v silikonovém obalu a s odrušením na koncích, nějak nacpu jsou na A3 a pak o tom nemůže nikdo štěknout ani na STK je to original a tedy schválené k provozu na veřejných silničních komunikacích...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Já mám měděné černé, ale i kdyby byly červené, nic na tom nemění, že jsou to schválené svíčkové kabely. Uhlíkové jsou pouze zdrojem potíží. ( můj názor, který mi nikdo nevyvrátí ).
-
-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Aj já mám medené a paráda lebo to odporúčá TESLA
http://www.tesla-blatna.cz/cs/zapalovac ... 34#results
http://www.tesla-blatna.cz/cs/zapalovac ... 34#results
- Přílohy
-
- Kable (2).jpg (128.43 KiB) Zobrazeno 3006 x
-
Vojta
Chtěl jsem taky dát měděné, ale nesehnal jsem je. Ani v té Tesle je nemají. Tak mám zase origoš sadu (po 50 tis. km) 
...tak chalani, já bohužel nemám měděné jenom jsem našel ten prospekt Champion...a samozřejmě mi zajímá možnost koupi, opravdu jsem je nikde neviděl...
Mějte se fajn
serpico
serpico
...to peha já asi neumím číst na Tvých zveřejněných je silikon technology a Tesla dělali právě jenom silikony, tak nevím...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
...to pehe " sorry " rychlej píši než čtu, Tesla u mě boduje nevěděl jsem že vyrábí v mědi, to je gól... pro nás Vojtu, Václava aj., perfektní informace, děkuji za všechny
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
-
Vojta
Tesla nabízí kabely s měděným jádrem pouze pro vozy Evanda, Leganza, Nubira a Tacuma.
Na ostatní vozy Daewooa Chevrolet jsou k mání pouze kabely s odporovým jádrem (uhlíkové).
Bohužel.
Na ostatní vozy Daewooa Chevrolet jsou k mání pouze kabely s odporovým jádrem (uhlíkové).
Bohužel.