to je jeden tak prijebany hosting az to pekne nieje. a fotky to ani radsej nehovorim, to sa neda nic pozriet lebo skoro nikdy mi nenatiahne fotky cele
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak nevím, koukal jsem na to včera a naprosto bez problémů... Jedině že by měli omezený traffic do zahraničí?eMKa Slovensko píše:no ako som uz pisal, inde co sa tyka hostingu na WZ tak zasa som nevidel ani ako vyzera stranka ked sa vsetko natiahne

to je jeden tak prijebany hosting az to pekne nieje. a fotky to ani radsej nehovorim, to sa neda nic pozriet lebo skoro nikdy mi nenatiahne fotky cele

Vazoune, stale jeste jsi hodne o krok napred proti nekterym mladsim clenum, kteri sotva umi zapnout PC. Jen vic lidi v tvem veku kteri takto ovladaji PC, mam k vam velkou uctu, co jste nevyrostli s pocitaci jako nase mlada generace a presto je umite ovladat, na srazu se samozrejme sejdem, neboj, zdravicko jiste jeste dost dlouho bude slouzitVazoun píše:Pochvala je na místě - Svobíku - ta fotogalerie se nám moc líbí,škoda že
ještě nikoho z Vás Daewařů neznám osobně,to se také musí napravit, tím
že se zúčastním nějakého srazu,to slibuji, pokud mi bude zdravíčko sloužit.
Jsem přeci jenom už starší pán/ 68 mi už bylo.Zdraví - " Vazoun "
----------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20

presne to iste si myslim aj ja
 presne to iste si myslim aj ja  Aj p. Topol, Vojta, Vazoun, Brousek najde sa ich viac a je dobre, ze prispievaju aj oni
 Aj p. Topol, Vojta, Vazoun, Brousek najde sa ich viac a je dobre, ze prispievaju aj oni  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |