Rad bych pripomel ze jsem to trosku popohnal kvuli tomu ze uz jsem 3 dny otec a dnes sla manzelka s malou Verunkou domu, tak at nemusi jet v male nexii bez klimy

Tady je neco malo o mem aute, az bude poradne od profesionalu vycisteny a "vyservisovany" tak dodam poradny a lepsi fotky, jen abyste videli v cem jezdim vas sef

To radio je libovy, uz se tesim az ho co nejrychleji vymenim na CD/MP3/AUX atd...

je to podobny motor ako ma lanos 1,6 16V + ta automatika a to nevesti moc dobru spotrebu ja som presvedceny ze bude od nexie vyssia aj ked je to zase silenjsi agregat a bezpecnejsie auto ze ano
 je to podobny motor ako ma lanos 1,6 16V + ta automatika a to nevesti moc dobru spotrebu ja som presvedceny ze bude od nexie vyssia aj ked je to zase silenjsi agregat a bezpecnejsie auto ze ano  V USa sa lanosov 1,6l 16v + automat predalo straasne moc niekde som videl spotreby ak najdem napisem
  V USa sa lanosov 1,6l 16v + automat predalo straasne moc niekde som videl spotreby ak najdem napisem