pochopení nějakého vyjádření, ale nezapomínejte chlapi,že toto forum také
sleduje opačné pohlaví - ženy a dívky !!!
 Zdraví - " Vazoun "
 Zdraví - " Vazoun "  

Moderátor: Blue Lanos
 Zdraví - " Vazoun "
 Zdraví - " Vazoun "  

jestli to dělá to vedro,stačí
 jestli to dělá to vedro,stačí zdravim Ta a ahoj - " Vazoun "
 zdravim Ta a ahoj - " Vazoun " 

inac pochopil  si to spravne
 inac pochopil  si to spravne  

Sa necudujte ze vam to na takych balonoch piska
 Sa necudujte ze vam to na takych balonoch piska  
   Jedine ked poriadne zabrzdim na hladkom a rozpalenom asfalte krasne to zapisti ako keby som neubrzdil
 Jedine ked poriadne zabrzdim na hladkom a rozpalenom asfalte krasne to zapisti ako keby som neubrzdil  To mate videt toho predo mnou ako sa vylaka
 To mate videt toho predo mnou ako sa vylaka 

, potom se mi to stalo asi v 8O kilometrové rychlosti, což pochybuju že to auto má takovou sílu, aby ty kola protočil. Naposledy se mi to přihodilo při podřazení, když jsem brzdil motorem. A co si myslím že to je, tak jsem toho názoru, že proklouzl klínovej řemen, protože se teplotou trošku roztáhl. Ale je možný že se jako vždy mýlím, protože tomu vůbec nerozumím
 , potom se mi to stalo asi v 8O kilometrové rychlosti, což pochybuju že to auto má takovou sílu, aby ty kola protočil. Naposledy se mi to přihodilo při podřazení, když jsem brzdil motorem. A co si myslím že to je, tak jsem toho názoru, že proklouzl klínovej řemen, protože se teplotou trošku roztáhl. Ale je možný že se jako vždy mýlím, protože tomu vůbec nerozumím 
 A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5
 A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5 dnes som sa dobre pobavil, bol som v Senci a ako vzdy 90% obsadenie nasimi ceskymi susedmi (zdravim) a taki dvaja sedeli vedla nas a v 3 vetach povedali asi 6x ... vole hento, vole tamto ..., tak som si spomenul na Vazouna, ten by im daleMKa Slovensko píše:Vazoune, sak u vas sa pouziva VOLE ako u nas .... no ani ma nenapadlo slovo ktore sa u nas tak casto pouziva

neviem ako ostatny ale ja od VAS z CR neberiem VOLE ako nejaku urazku, ale ako urcite slovko slangove ktore sste si zvykli pouzivat, ale samozrejme ze vsetci ho nepouzivate.
a teraz ma napadlo.. u nas sa pouziva TY

cize:
po slovensky: hej TY
po cesky: hej VOLE

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |