no ono to z toho vsetko nejak vyplynulo, ani neviem jak
 tiez som pozeral, ze dobry bordel, ale to by potom bolo treba upratat toho viac
 tiez som pozeral, ze dobry bordel, ale to by potom bolo treba upratat toho viac   tak som to uz nerozmazaval ...
 tak som to uz nerozmazaval ...Moderátor: Blue Lanos

tiez som pozeral, ze dobry bordel, ale to by potom bolo treba upratat toho viac
 tiez som pozeral, ze dobry bordel, ale to by potom bolo treba upratat toho viac   tak som to uz nerozmazaval ...
 tak som to uz nerozmazaval ... Je pravda, ze kupit hlucny vyfuk je horsie ako mat original
 Je pravda, ze kupit hlucny vyfuk je horsie ako mat original  

som si vcera postahoval vsetky videa, pozeral som Ivanovu nexiu na macoche, teda to bol super zvuk:) ale musi to byt v meste nepouzitelne ...
 som si vcera postahoval vsetky videa, pozeral som Ivanovu nexiu na macoche, teda to bol super zvuk:) ale musi to byt v meste nepouzitelne ... Prave mi volali zo servisu, ze budu musiet vymenit aj prednu ruru vyfuku, neviem co tym mysleli, mozno tu co ide zo zvodov, vobec netusim. Potom zase volali, ze si pre tu herku uz mozem prist
 Prave mi volali zo servisu, ze budu musiet vymenit aj prednu ruru vyfuku, neviem co tym mysleli, mozno tu co ide zo zvodov, vobec netusim. Potom zase volali, ze si pre tu herku uz mozem prist  cena: 7250 SK, tak som zvedavy na rozpis poloziek, lebo cena je to priserna ...
 cena: 7250 SK, tak som zvedavy na rozpis poloziek, lebo cena je to priserna ...  

dufam, ze si nepoviem, ze to boli vyhodene prachy.
 dufam, ze si nepoviem, ze to boli vyhodene prachy.
 medzi katalyzatorom a zvodmi sa vola vlnovec? co je na tom preboha take drahe
 medzi katalyzatorom a zvodmi sa vola vlnovec? co je na tom preboha take drahe 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |