GPSky mají přesnost do 0,1 m/s, což je do 0,4 km/h.
Tolerance policejních radarů je samozřejmě zahrnuta, ale v zákoně není přímo napsáno že vzhledem k nepřesnosti policejních radarů atd. bla bla bla, ale jsou tam přesně popsány všechny dokumenty, kterými musí být vybaven radar k měření rychlosti. Navíc ta tolerance je samozřejmě zohledňováno (nedávno se o tom dost mluvilo), takže tě mohou pokutovat až pokud ti změří 54, aby mli jistotu, že jsi jel víc jak 50.

Jak reagovat az vas MP zmeri radarem !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Vždy záleží na lidech - na jedné straně policistovi nemusí vadit, že jedeš 55 km v obci (v rámci neoficiální 10% tolerance rychlosti), na druhé straně tě může nějaký blbec dostat na to, že nemáš "zicherheicku" v lékárničce v antikorozní úpravě.

Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.

- simone
- Kontaktovat uživatele:
rýchoosť
Pani tak ak môžem som v tom trochu doma takže suhlasím že dnešné rýchlostné limity su mimo mesta poddimenzované ale v meste suhlasim a podla nehodovej štatistiky/brzdná draha a reakcia chodca a vodiča/je 50 km/h uplne v pohode. Chrani aj naše deti  
   . K tomu meraniu radar ak mi ideme merať 90 ku tak sa nastavuje na 101
 . K tomu meraniu radar ak mi ideme merať 90 ku tak sa nastavuje na 101  v tom je ta odchýlka na ktoru sa odvolavaju vodiči takže ak ťa zameraju na 90ke tak si praktickz mohol isť 102 a to je dosť. Odchýlku na mojom tachometri pri jazde 100vkou  mi ukazoval ramer 94 takže je to dobre ak ukazuje menej. Meral som to z dôvodu lebo idem cez Rumunsko a chcel som vedieť čo si môžem dovoliť
  v tom je ta odchýlka na ktoru sa odvolavaju vodiči takže ak ťa zameraju na 90ke tak si praktickz mohol isť 102 a to je dosť. Odchýlku na mojom tachometri pri jazde 100vkou  mi ukazoval ramer 94 takže je to dobre ak ukazuje menej. Meral som to z dôvodu lebo idem cez Rumunsko a chcel som vedieť čo si môžem dovoliť 

. K tomu meraniu radar ak mi ideme merať 90 ku tak sa nastavuje na 101
 . K tomu meraniu radar ak mi ideme merať 90 ku tak sa nastavuje na 101  v tom je ta odchýlka na ktoru sa odvolavaju vodiči takže ak ťa zameraju na 90ke tak si praktickz mohol isť 102 a to je dosť. Odchýlku na mojom tachometri pri jazde 100vkou  mi ukazoval ramer 94 takže je to dobre ak ukazuje menej. Meral som to z dôvodu lebo idem cez Rumunsko a chcel som vedieť čo si môžem dovoliť
  v tom je ta odchýlka na ktoru sa odvolavaju vodiči takže ak ťa zameraju na 90ke tak si praktickz mohol isť 102 a to je dosť. Odchýlku na mojom tachometri pri jazde 100vkou  mi ukazoval ramer 94 takže je to dobre ak ukazuje menej. Meral som to z dôvodu lebo idem cez Rumunsko a chcel som vedieť čo si môžem dovoliť 
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500

- Blue Lanos
V tom meste s tebou absoluutne suhlasim  Ale napriklad je dolezite aj to ake si vyberaju miesta tvoji kolegovia
  Ale napriklad je dolezite aj to ake si vyberaju miesta tvoji kolegovia  Sam musis uznat, ze su to nie vzdy tie miesta, na ktorych by co najlahsie a najrychlejsie "nevydelali"
 Sam musis uznat, ze su to nie vzdy tie miesta, na ktorych by co najlahsie a najrychlejsie "nevydelali"  
   Takze ked budem jazdit podla tachometra rovnu stovku co je podla GPSu 93 tak som za vodou a nie som mimo zakonu?
  Takze ked budem jazdit podla tachometra rovnu stovku co je podla GPSu 93 tak som za vodou a nie som mimo zakonu? 

Ale napriklad je dolezite aj to ake si vyberaju miesta tvoji kolegovia
  Ale napriklad je dolezite aj to ake si vyberaju miesta tvoji kolegovia  Sam musis uznat, ze su to nie vzdy tie miesta, na ktorych by co najlahsie a najrychlejsie "nevydelali"
 Sam musis uznat, ze su to nie vzdy tie miesta, na ktorych by co najlahsie a najrychlejsie "nevydelali"  
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- simone
- Kontaktovat uživatele:
gps
blue tak to nieje  lebo naše foto z ramera pred sudom je dôkaz ale tvoja tlač z gps  ale maš pravdu niektopí policajti su jeb.......
  ale maš pravdu niektopí policajti su jeb.......

ale maš pravdu niektopí policajti su jeb.......
  ale maš pravdu niektopí policajti su jeb.......Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,