v servisu po 15000km
Moderátor: Blue Lanos
- 
				schade
v servisu po 15000km
ahoj, ahoj,
rad bych se zeptal kolik jste platili v servisu za garancni prohlidku Matize a na tachecu jste meli 45000km. Ja jsem zalepil 6000 Kc a po ujeti par kilometru me valila voda z chladicu, protoze jsem mel ucpany vicko. Pritom do vymeny bylo v poradku. A nevite prosim vas kde jsou v Brne nejaky autorizovany Daewoo servisi, krome BS Auto? Dankezer.

rad bych se zeptal kolik jste platili v servisu za garancni prohlidku Matize a na tachecu jste meli 45000km. Ja jsem zalepil 6000 Kc a po ujeti par kilometru me valila voda z chladicu, protoze jsem mel ucpany vicko. Pritom do vymeny bylo v poradku. A nevite prosim vas kde jsou v Brne nejaky autorizovany Daewoo servisi, krome BS Auto? Dankezer.
- Reklama
- Blue Lanos
Tiez moznostLubo píše:Ja by som toho Matiza asi niekam odtiahol k opustenemu lesu, polial benzinom a zapalil.
 Ale ked uz mu tak mudro radis das mu peniaze aj na nejake nove a lepsie afto?  Celkom by som aj ja prijal BMW330D alebo nieco podobne. Druhy krat dva krat mysli raz pis
  Ale ked uz mu tak mudro radis das mu peniaze aj na nejake nove a lepsie afto?  Celkom by som aj ja prijal BMW330D alebo nieco podobne. Druhy krat dva krat mysli raz pis  

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kromě BS Opel dělá servis ještě tuším Auto Balvin a Honda na Hapalove v Řečkovicích plus Opel Asko.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Já taky platil !
Najdi si moje příspěvky ze začátku měsíce,popisuji garanční i další kontroly
včetně rozepsaných úkonů a jejich ceny! Zdraví " Vazoun "

- 
				Vojta
Re: Já taky platil !
Na dva roky staré příspěvky a ještě k tomu od anonyma nereaguj, je to zbytečné.Vazoun píše:Najdi si moje příspěvky ze začátku měsíce,popisuji garanční i další kontroly
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Vojta píše:Na dva roky staré příspěvky a ještě k tomu od anonyma nereaguj, je to zbytečné.Vazoun píše:Najdi si moje příspěvky ze začátku měsíce,popisuji garanční i další kontroly

Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

Hele jeste to delali v Komarove, byl tam autorizovany servis Daewoo. Ja to davam do neautorizovaneho a velka spokojenost, v Brne treba vyborne zkusenost s Autoservisem DS, driv byli na Dukelske, ted na Bratislavske.

Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz

Co ty vis? Treba to tu kazdej den sleduje a jeste neni rozhodnutej, kam to auta ma dat?Vojta píše:Na dva roky staré příspěvky a ještě k tomu od anonyma nereaguj, je to zbytečné.Vazoun píše:Najdi si moje příspěvky ze začátku měsíce,popisuji garanční i další kontroly

- 
				Vojta
O Komárově mi ani nemluv, byl jsem tam s poruchou tachometru (psal jsem to na jiným místě) - děs a hrůza. Jezdím do Hradce Králové, naprostá spokojenost.shaman píše:Hele jeste to delali v Komarove, byl tam autorizovany servis Daewoo. Ja to davam do neautorizovaneho a velka spokojenost, v Brne treba vyborne zkusenost s Autoservisem DS, driv byli na Dukelske, ted na Bratislavske.
Byl jsem tam naposledy tak pred 2 roky a pristup mi prisel v pohode, ale asi to taky nejsou zadni profici, ostatne asi jako v kazdym autorizovanym..

Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jasná zpráva
To znamená " VOJTO " že jsi pořizoval svýho Matízka v Hradci ? když tam
jezdíš na garančky ? Myslel jsem, že když jsi z Jeseníka / severní Morava /
tak bys to měl blíže na Ostravu.? Zdravim Tě a přeji dobré ráno- " Vazoun " 
   v říjnu pojedu do Opavy a Krnova zastavím se také u Tebe,ale dám
ještě vědět dopředu,však víš proč ?? 

---------------------
Člen MATIZ clubu inv.čís. 20

jezdíš na garančky ? Myslel jsem, že když jsi z Jeseníka / severní Morava /
tak bys to měl blíže na Ostravu.? Zdravim Tě a přeji dobré ráno- " Vazoun "

v říjnu pojedu do Opavy a Krnova zastavím se také u Tebe,ale dámještě vědět dopředu,však víš proč ??

---------------------
Člen MATIZ clubu inv.čís. 20