V podstate uz ani nevim proc to delam a furt tam chodim. Nic, opet jsem udelal tu kritickou chybu a sel tam.
Na matizu dvojce je zadni svetlo takovy svetelny kolacek, ktery ma dve pulky (levou a pravou, resp. vnejsi a vnitrni). Vnejsi cast "kolacku" - blize k okraji auta slouzi jako svetlo/brzda, vnitrni pouze jako svetlo.
Ve vnejsi je dvouvlaknovka, ve vnitrni takova mikrosragorka bez patice (to jsem nevedel).
Predpokladal jsem nicmene, ze s timhle se snad poperou a prodaji mi spravnou zarovku - po zkusenostech z minula (*1) jsem si jiz ani netroufnul mistr obtezovat zadosti o vymenu technikem a smiril se s tim, ze zadni svetlo klidne urvu (neurval
 )
 )vysvetlil jsem, o kterou cast svetla se jedna -
odpoved - nevim, co tam je za zarovku ... a kouka na me ...
ja - tak to zkuste nejak zjistit ... velice, velice apaticky tak ucini, chvilku vyjednava s kolegou (je to orech, to se musi nechat) a nakonec mi s pychou prodava zarovku, kterou bych si ani do zadku strcit nechtel s patici ....
*1 bylo mi kdysi vysvetleno, ze ukon jako je vymena zarovky v zadnim svetle mi proste neudelaji, pac mu to stejne nezaplatim - ze to se ani zaplatit neda ... (nabizel jsem tehda asi tri kila, pac jsem byl jednak slusne oblecen a jednak fakt vubec netusil, jak to svetlo vyndat ...)
segra vecer tu spravnou koupila u pumpy (aniz by ji mela s sebou a presny typ znala - cimz docela rozsekla i me
 )
 )20 korun timto daruji libereckemu autorizovanemu servisu ...

(čumím). To snad není ani možné. Hoď  název servisu. Perfektní reklama pro servis.
 (čumím). To snad není ani možné. Hoď  název servisu. Perfektní reklama pro servis. . BTW docela by mne zajímalo, jestli si konstruktéři těch nových aut zkouší někdy žárovku a podobné chujoviny sami vyměnit, nebo jestli jim stačí, když je tam na demontáž a montáž dost místa podle AutoCadu
 . BTW docela by mne zajímalo, jestli si konstruktéři těch nových aut zkouší někdy žárovku a podobné chujoviny sami vyměnit, nebo jestli jim stačí, když je tam na demontáž a montáž dost místa podle AutoCadu   .
 .