http://www.kasa.cz/knihy-cd-dvd/koupit/ ... g-i-nafty/
Autor dosiahol spotrebu pod 2.9 litra s 1.3-kou Feldou, takze nie je to teoretik. Okrem ineho odporuca radit pri velmi nizkych otackach. Skuste sa k tomuto vyjadrit.
Neviem, odkial sa berie presvedcenie, ze pri povedzme 1800 otackach (60km/h) sa 5-ka trapi? Resp. sa spytam inac. Ak mi 5-ka bez stlacenia plynu udrzuje rychlost pri neutralnych otackach bez akehokolvek trhania (uplne hladucko to ide), tak ako ho trapim, ked pri 60km/h jemne drzim stlaceny plyn a udrzujem rychlost??? Toto mi niekto vysvetlite.
Takze smrad isiel od spojky? Moj ty boze...

Cize ty si cely cas stal na spojke, ked si akceleroval???
 Cize ty si cely cas stal na spojke, ked si akceleroval???

presne toto citim, vzdy ked zaparkujem a otvorim dvere, takze pravdepodobne tam bude nejaka netesnost vo vyfuku, kua, uz nemam ani na zradlo pomaly, benzin uz stoji cez 42SK, este aby som musel investovat do vyfuku
 presne toto citim, vzdy ked zaparkujem a otvorim dvere, takze pravdepodobne tam bude nejaka netesnost vo vyfuku, kua, uz nemam ani na zradlo pomaly, benzin uz stoji cez 42SK, este aby som musel investovat do vyfuku   Zachvilu pojdem prec tak ho skusim zacpat, som zvedavy
 Zachvilu pojdem prec tak ho skusim zacpat, som zvedavy 

myslim, ze vycerpavajuca odpoved
 myslim, ze vycerpavajuca odpoved 

Dik
  Dik
 Ja mam sem tam problem ze ked stlacim spojku v zimnych topankach tak sa mi pata zasekne o podlahu spicka o pedal a nie a nie zist dole zo spojky
 Ja mam sem tam problem ze ked stlacim spojku v zimnych topankach tak sa mi pata zasekne o podlahu spicka o pedal a nie a nie zist dole zo spojky