, tak som ho upchal handrou, a kukal pod moje dvere a je tam jasne pocut ako to odniekial unika - tak jemne to pisti. Daval som ruku pod neho, kde som dociahol, ale necitil som odkial to unika
 , tak som ho upchal handrou, a kukal pod moje dvere a je tam jasne pocut ako to odniekial unika - tak jemne to pisti. Daval som ruku pod neho, kde som dociahol, ale necitil som odkial to unika  Tak neviem co s tym, zatial to asi necham tak, lebo som v riadnom minuse
 Tak neviem co s tym, zatial to asi necham tak, lebo som v riadnom minuse  ale aj tak by som potreboval vediet odkial to ide, nech viem co to bude stat
 ale aj tak by som potreboval vediet odkial to ide, nech viem co to bude stat  
//EDIT by eMKa Slovensko
// rozdelil som povodnu temu na dve!!
//preco sa musi debatovat v jednej teme o viacerych veciach??

Ked najdes, moze to byt len tesnenie za par korun...to kupis a vymenis. Ak to bude nejaka cast vlnovca alebo tej rury tak bud si pockas a dosporis a kupis komplet new alebo pokusis sa zavarit (co moc dlho nevydrzi)
  Ked najdes, moze to byt len tesnenie za par korun...to kupis a vymenis. Ak to bude nejaka cast vlnovca alebo tej rury tak bud si pockas a dosporis a kupis komplet new alebo pokusis sa zavarit (co moc dlho nevydrzi) 

Pokial uvidim, ze to je fakt nejake tesnenie, tak to dam hned spravit, ak to bude vyfuk, tak pockam a to uz by som rozmyslal mozno o nejakom sportovom, no uvidim, ale ide to niekde z prvej 1/2 auta.
 Pokial uvidim, ze to je fakt nejake tesnenie, tak to dam hned spravit, ak to bude vyfuk, tak pockam a to uz by som rozmyslal mozno o nejakom sportovom, no uvidim, ale ide to niekde z prvej 1/2 auta. Pri sportovom neznackovom bez certif ako ma napr- emkas pozor na hlucnost aby si nebol nemilo prekvapeny
 Pri sportovom neznackovom bez certif ako ma napr- emkas pozor na hlucnost aby si nebol nemilo prekvapeny  Vyberaj hlavne tie ktore maju "papier" o osvedceny pokial nechces ramus ak ano tak staci hociaky plne priepustny...
  Vyberaj hlavne tie ktore maju "papier" o osvedceny pokial nechces ramus ak ano tak staci hociaky plne priepustny...