Že máme zlý odhad vzdialenosti to je pravda. Ale je dokázené, že za to môžu muži. A to práve tak, že nás neustále celé generácie presviedčajú, že "oných niekoľko málo cm" je rovných 20 cm.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

LIFELIKE píše:Oněgin píše: Navíc mají ženy, a je to vědecky dokázáno, daleko menší prostorovou představivost a horší odhad vzdálenosti. Pozorovat je při parkování se tak stává nezapomenutelným zážitkem.
Že máme zlý odhad vzdialenosti to je pravda. Ale je dokázené, že za to môžu muži. A to práve tak, že nás neustále celé generácie presviedčajú, že "oných niekoľko málo cm" je rovných 20 cm.

Problém bude s píše v tom, s jakými muži se stýkáš. Já když řeknu 20 cm, tak to bude 20 cmLIFELIKE píše:Oněgin píše: Navíc mají ženy, a je to vědecky dokázáno, daleko menší prostorovou představivost a horší odhad vzdálenosti. Pozorovat je při parkování se tak stává nezapomenutelným zážitkem.

Neurazil (aspoň mňa nieJRD McLAREN píše:..he a to si mal videt tu "polovodicku pravnicku" dneska rano unas f robote na parkovisku..
..tuuu si raz nafilmujem...
..ja by som nepustal ludi z autoskoli, kym sa nenaucia parkovat a cuvat..
(to je aj tutok susedof pripad..)
BTW: dufam ze som "horeuvedenymi recami" neurazil napr. LIFELIKE ci IVETU..
 )..... ja si uvedomujem množstvo svojich nedostatkov. Napríkad ani po roku neviem s Kaloskom tak dobre cúvať ako so škodovkou. Chcelo by to viac asi tréningu, ale som lenivá asi. Vravím si, že ked nenacúvam do fugy na prvý krát, tak to bude na druhý ..... život na tom nestojí. Inak som sa s tým autom zžila dobre. A že občas urobím niečo, čo potom spätne prehodnotím ako "peknú blbosť" ?? Kto z nás občas niečo také neurobí a iba osudu ďakuje za to, že tam nebolo iné auto??
 )..... ja si uvedomujem množstvo svojich nedostatkov. Napríkad ani po roku neviem s Kaloskom tak dobre cúvať ako so škodovkou. Chcelo by to viac asi tréningu, ale som lenivá asi. Vravím si, že ked nenacúvam do fugy na prvý krát, tak to bude na druhý ..... život na tom nestojí. Inak som sa s tým autom zžila dobre. A že občas urobím niečo, čo potom spätne prehodnotím ako "peknú blbosť" ?? Kto z nás občas niečo také neurobí a iba osudu ďakuje za to, že tam nebolo iné auto??  .
.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |