kipo lanos 1.5 73L
                                                                                    kipo lanos 1.5 73LModerátor: Blue Lanos

heh ja som sa prave pred 20min vratil a BEZ problemu zase 2roky free ale stalo ma to bez 10sk rovnu tisicku
 heh ja som sa prave pred 20min vratil a BEZ problemu zase 2roky free ale stalo ma to bez 10sk rovnu tisicku  

preco tak vela?
 preco tak vela?

Já byl jen jednou, ale v podstatě jsem to auto tam jen dovez a o nic se nestaral. Co se těch úplatků týče tak jsem taky nikoho tam nemusel podmazávat, ostatně Lanos je tak bezproblémový auto, že to není třeba.Blue Lanos píše:ja som tam bol 3 krat a nikdy som nikoho nepodmaznul ani deseti kokunou

A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5
 A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5 ani ja som nikoho nemusel podplatit, ale mam pocit ked ma naposledy vyhodili, tak akoby cakal ze mu nieco ponuknem. aj kebyze mu nieco dam, tak to musim dat potom opravit pre svoju bezpecnost a kedze som nic nedal tak som nakoniec este aj usetrilBlue Lanos píše:ja som tam bol 3 krat a nikdy som nikoho nepodmaznul ani deseti kokunou
 vzdy to nakoniec vybavim smutnym pohladom
 vzdy to nakoniec vybavim smutnym pohladom  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |