Kdyby Te mel stat jeden 15 litru, taky bys nemenil po pul roce...Blue Lanos píše:No ty sa na tom vozis neee my
Ja som menil pri cca 53%

Moderátor: Blue Lanos
Kdyby Te mel stat jeden 15 litru, taky bys nemenil po pul roce...Blue Lanos píše:No ty sa na tom vozis neee my
Ja som menil pri cca 53%

Jo a co to mas za tlmicekde stoja KYB Excel G tolko bubakov?
  Jo a co to mas za tlmicekde stoja KYB Excel G tolko bubakov? 

A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5
   Jinak stránky prodejce www.automedik.cz jak jsem pochopil je to nová firma, možná maj nějaký zaváděcí slevy.
  Jinak stránky prodejce www.automedik.cz jak jsem pochopil je to nová firma, možná maj nějaký zaváděcí slevy. 
 A pěkně prudkýho!     Lanos 3D 1.5 Vsak prave neviem ako prisiel na tak strasnu cenu za tlmicHabron píše:Kus za 15 tisíc by muselo být nevím co. Možná originál, ale to netuším, kolik stojí.

Vzdyt uz jsem to tu nekde psal - (zrejme) original s elektronicky prepinetelnou tuhosti... aneb vedle tlacitka tempomatu tlacitko s popiskem ICS, po jehoz zamacknuti se na pristrojovce rozsviti napis SPORT.Blue Lanos píše:Vsak prave neviem ako prisiel na tak strasnu cenu za tlmicHabron píše:Kus za 15 tisíc by muselo být nevím co. Možná originál, ale to netuším, kolik stojí.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |