Loni v zimě se mě stalo úplně to samé, prostě anténa nešla odmontovat a tak jem ji tam nechal, 2x vydržela ale na potřetí vylétla jako raketa a bylo po ní!!! Závit je v držáku na střeše a v anténě je matka. Mě tehdy stála origo 6st.
  Loni v zimě se mě stalo úplně to samé, prostě anténa nešla odmontovat a tak jem ji tam nechal, 2x vydržela ale na potřetí vylétla jako raketa a bylo po ní!!! Závit je v držáku na střeše a v anténě je matka. Mě tehdy stála origo 6st.  
Moderátor: Blue Lanos

) gumovou přísavku z neidentifikovatelného
 ) gumovou přísavku z neidentifikovatelného   plyšového zvířete.Tuto přísavku jsem před myčkou nasadil na "brko" antény a lípnul na střechu... Závěr: anténa vydržela jak kartáče tak sušení. Mno uvidíme příště...
  plyšového zvířete.Tuto přísavku jsem před myčkou nasadil na "brko" antény a lípnul na střechu... Závěr: anténa vydržela jak kartáče tak sušení. Mno uvidíme příště...   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |