prave som kupil Lanosa a chcem sa spytat, ci nemate, alebo ste niekde nevideli nejaky postup ako si zhotovit tajny vypinac.
Diky.

Moderátor: Blue Lanos

jen dodam ze na nej dosahnes z mista ridice, je to vlastne udelany takze kdyz je "zapnuty" tak to startuje jakoby si mel prazdnou nadrza pak to chcipne, kdyz ho vypnu tak startuju normalne. Idealni vec, lepsi nez naky drahy alarmy, co stejne do daewoo nemaji smysl
 jen dodam ze na nej dosahnes z mista ridice, je to vlastne udelany takze kdyz je "zapnuty" tak to startuje jakoby si mel prazdnou nadrza pak to chcipne, kdyz ho vypnu tak startuju normalne. Idealni vec, lepsi nez naky drahy alarmy, co stejne do daewoo nemaji smysl  

Pokud to dobře chápu, tak chceš přerušovat přímo kabel k baterii???GHOST píše:Riešenie je jednoduché : stačí si zohnať nejaké 12V relátko dimenzované na vyššie prúdy a zapojiť jeho silové kontakty priamo na prívod z batérie trebárs ešte v kufri a spínacie kontakty si natiahnuť šťavu priamo z batérie. No a ako spínač si môžeš dať aj hociaký jack alebo tlačítko.(podľa fantázie)
No prave preto, lebo je montovany v serii, cize potencionalny zlodej ho pozna a za druhe preto lebo som kupil auto z bazaru a neviem kto vsetko mal v rukach moje kluce (aj ked boli na 100% ochranene a bla bla bla) a do constructu sa mi investovat teraz nechce a rozne paky su aj tak na dve veci.Ardy píše:Ten spinač je dobrá vec v %Skodovke, ale imobolozér to nenahradí. Ten je montovaný do Lanosa v sérií, tak načo ešte spinač?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |