No já když vidim že se k mýmu zadku blíží značně rychlejší kolega řidič, tak jdu na(za) krajnici, osobně bych každému doporučil projíždku po rakousku-cedule vás cpou na kraj, takže 3 auta na silnici vedle sebe sou vlastně standart 

Kdo tam spěchá jede, bo k tomu předjetí má v pohodě prostor a nemusí riskovat na našich okreskách(sry silnicích první třídy 

)
Extrémy odsuzuji, ale jelikož jezdim dost tak sem poměrně tolerantní (sou občas situace kdy si prostě musim držet těch svých 100-130 abych se tam dostal včas a je plno lidí kteří to chápou a (bo každý občas spěchá 

) v pohodě nechají předjet, no ale nejvíc mě dokáže nasrat dědek v žigulu, kterej si mylí  
že naučí lidi jezdit pomalu, tím že pojede po E442 60km/h a za sebou potáhne kolonu 8mi kamionu...
Mimochodem po E 442 jezdím denně 5km do práce a pokud nechci aby mě v riskantních úsecích, kde si to ani já, jako místní vidlák nedám předjíždeli neznalí ostraváci, pražáci, atd, tak musím držet standart 110   

Sem se nějak rozkecal po 6.ti pivech, kua

Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína