sem tam mě to štvalo,ale když sem si tohle přečet, tak sem přehodnotil nápad odpojovat konektor pod sedadlem
 sem tam mě to štvalo,ale když sem si tohle přečet, tak sem přehodnotil nápad odpojovat konektor pod sedadlem 
Jesli máte slabší žaludek, nebo jste právě po jídle NEDOPORUČUJI ČÍST !!
http://www.autorevue.cz/Magazin/AR.asp?ARI=3959
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Jsem na tom stejne, ale horsi je to s detma, nechapou to, tak vyhrozuju ze si vystoupi kdyz nebudou mit pas.djpsx píše:musím říct, že když se rozjedu bez nich, už jsem takovej nesvůj, že něco nemám.

Mičák byl na odpis a já nepřivázanej jsem to odnesl jen zlomeným malíčkem levé ruky (od páčky blinkrů) a boulí na čele.  Eště, že airbag mám svůj vlastní neustále ssebou
  Mičák byl na odpis a já nepřivázanej jsem to odnesl jen zlomeným malíčkem levé ruky (od páčky blinkrů) a boulí na čele.  Eště, že airbag mám svůj vlastní neustále ssebou   

Nicméně od té doby se poctivě přivazuju a kluci věřte mi i ve 40 je to rána jako kráva.....
 Nicméně od té doby se poctivě přivazuju a kluci věřte mi i ve 40 je to rána jako kráva.....  

Ale naštěstí se mi to stává jenom občas...
 Ale naštěstí se mi to stává jenom občas...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |