, rok 2000/07, ale automat...Je dovezena z Nemecka a neda sa porovnat s ani jednou z asi desiatich, co som uz pobehal predtym...Inak som ten, co zhanal LEGANZU a pisal som davnejsie pod threadom "CHCEM KUPIT LEGANZU"
, rok 2000/07, ale automat...Je dovezena z Nemecka a neda sa porovnat s ani jednou z asi desiatich, co som uz pobehal predtym...Inak som ten, co zhanal LEGANZU a pisal som davnejsie pod threadom "CHCEM KUPIT LEGANZU"  ...Bol som s otcom, ktory mal vela aut a mal aj automat a nakoniec ma prehovoril on, ze ju mam brat. Ako ten stav-vyzera fakt ako nova, v kozi, original DAEWOO elektricky siber, radio na dialkove Pioneer+menic, proste uplne FULL co moze byt a navyse normalne servisovana v Nemecku
...Bol som s otcom, ktory mal vela aut a mal aj automat a nakoniec ma prehovoril on, ze ju mam brat. Ako ten stav-vyzera fakt ako nova, v kozi, original DAEWOO elektricky siber, radio na dialkove Pioneer+menic, proste uplne FULL co moze byt a navyse normalne servisovana v Nemecku  Nemci si nevedia sami ani kolesa prehodit
 Nemci si nevedia sami ani kolesa prehodit  )) v pondelok pride, potom poslem fotky...Skusal som jazdit, vyzera to OK, len je to strasny nezvyk...Od 18 rokov som mal stale auto, ale vzdy len manual, vlastne uz 6 rokov...No chcel by som o automatoch vediet co najviac, preto ak viete poradit daky link alebo nieco take, prosim dajte vediet...Hladal som, ale nic nenasiel...
)) v pondelok pride, potom poslem fotky...Skusal som jazdit, vyzera to OK, len je to strasny nezvyk...Od 18 rokov som mal stale auto, ale vzdy len manual, vlastne uz 6 rokov...No chcel by som o automatoch vediet co najviac, preto ak viete poradit daky link alebo nieco take, prosim dajte vediet...Hladal som, ale nic nenasiel...DIK MOC

podívám se ti jestli v českým manuálu k autu je něco popsanýho když tak bych ti ho mohl poslat kdyby se s tebou nikdo ze slovenska nepodělil
 podívám se ti jestli v českým manuálu k autu je něco popsanýho když tak bych ti ho mohl poslat kdyby se s tebou nikdo ze slovenska nepodělil   , ale je tam myslim 5 abo az 6 poloh...jedna viem, ze je neutral...to sa dava ked proste auto stoji na parkovisku, najlepsie s rucnou
, ale je tam myslim 5 abo az 6 poloh...jedna viem, ze je neutral...to sa dava ked proste auto stoji na parkovisku, najlepsie s rucnou   
  ale napriklad, ked pojdem zrazu do strmejsieho kopca, da sa to normalne preradit za chodu auta z "D" do trojky?
  ale napriklad, ked pojdem zrazu do strmejsieho kopca, da sa to normalne preradit za chodu auta z "D" do trojky? .
 .