zamotanyy..??

Moderátor: Blue Lanos
Ne to neni v priruckesonny píše:Dozadu vede jen dvou-žilový kabel (myslím, že to byla žlutá a hnědá). Na jeho konci je konektor s dvěma pozicemi na sebe kolmými. Asi ho tam budu muset tahat sám. Kde je chéma toho zapojení prosím Tě? V příručce?
 Musis si zvolit trasu a pak tahat ten modry z konektora (remote) + trvale (zlty) a kostru najdes aj v zadu.
 Musis si zvolit trasu a pak tahat ten modry z konektora (remote) + trvale (zlty) a kostru najdes aj v zadu.
 . Za to jsem našel nějaký takový červeno-fialový s koncovkou obalenou molitanem, který nikam nevede. Prostě je rozpojený a nikde jsem na něj nenašel místo...
 . Za to jsem našel nějaký takový červeno-fialový s koncovkou obalenou molitanem, který nikam nevede. Prostě je rozpojený a nikde jsem na něj nenašel místo... teda budem vediet ked mi poradite
 teda budem vediet ked mi poradite  Do stresnej anteny siel koax a cerveny drot. Cerveny drot som predpokladal ze bude asi +12V pre napajanie zosilnovaca pre antenu. Nevedel som s kade tahal tych 12V a prisiel som na to ze to tahal s konektoru v ktorom su uz spominane farby kablov fialovy, cierny a oranzovy. Chcem sa teda spytat ktory z nich je plus ? Domyslel som si ze ten zosik sa zapinal spolu ked sa zaplo radio kedze je to bolo napojene na povodnu kabelaz nuz pri jej rozmotani bol kablik len tak vopchany v pine na tomto konektory a nestihol som si vsimnut v ktorom. Dikes
 Do stresnej anteny siel koax a cerveny drot. Cerveny drot som predpokladal ze bude asi +12V pre napajanie zosilnovaca pre antenu. Nevedel som s kade tahal tych 12V a prisiel som na to ze to tahal s konektoru v ktorom su uz spominane farby kablov fialovy, cierny a oranzovy. Chcem sa teda spytat ktory z nich je plus ? Domyslel som si ze ten zosik sa zapinal spolu ked sa zaplo radio kedze je to bolo napojene na povodnu kabelaz nuz pri jej rozmotani bol kablik len tak vopchany v pine na tomto konektory a nestihol som si vsimnut v ktorom. Dikes

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |