jsem rád, že se Vám líbilo. Organizace je fakt poměrně oříšek, nezdá se to... Nicméně z řady věcí jsem se poučil a třeba příští rok zase něco vymyslím a poučím se z letošních chybiček.
  jsem rád, že se Vám líbilo. Organizace je fakt poměrně oříšek, nezdá se to... Nicméně z řady věcí jsem se poučil a třeba příští rok zase něco vymyslím a poučím se z letošních chybiček. to Řezník: jak jsi to myslel s tím přepsáním auta?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
 jsem rád, že se Vám líbilo. Organizace je fakt poměrně oříšek, nezdá se to... Nicméně z řady věcí jsem se poučil a třeba příští rok zase něco vymyslím a poučím se z letošních chybiček.
  jsem rád, že se Vám líbilo. Organizace je fakt poměrně oříšek, nezdá se to... Nicméně z řady věcí jsem se poučil a třeba příští rok zase něco vymyslím a poučím se z letošních chybiček. no přeci já už nemám nesíí ale nubiruIvan píše:Kluci, děkuji za slova chvály,jsem rád, že se Vám líbilo. Organizace je fakt poměrně oříšek, nezdá se to... Nicméně z řady věcí jsem se poučil a třeba příští rok zase něco vymyslím a poučím se z letošních chybiček.
to Řezník: jak jsi to myslel s tím přepsáním auta?

Jojo, ten "skorokontakt" nasich milacikov bol pre mna dooooooost neprijemny ... Ale som aspon oskusal nove brzdove kotuceJRD McLAREN píše:..musim konstatovat ze napriek pocasiu bol zraz vyborny ..
.. AJ KED MIESTAMI SKORO DOSLOVNYYY... ( ze Vado..)

)
 ) 

Někdy jsem trochu pomalejší, sorryVít, Jiří píše:no přece ve výsledcích na první straně

to nic ani se ti nedivím já když jsme přijeli domů tak jsem uvařil oběd , najedli jsme se a já šel na hodku a půl na ušní a televize i všecko okolo mi bylo ukradený- to bys nevěřil jak si člověk odpočine,děti pryč z baráku,venku řvou ptácia pod dekou teploIvan píše:Někdy jsem trochu pomalejší, sorryVít, Jiří píše:no přece ve výsledcích na první straně

Já Tě fotil dvakrát - jednou Tvoji hudbu (Bohužel mi do záběru vstoupil Tvůj spolujezdec, tak je vidět jen jeho pozadí-všimnul jsem si toho až doma při kontrole fotek), podruhé, jak Tě Peca tahal na laně z bláta, ale ta není hezká.Robert píše:To jsi mi udělal naschvál, že tam nikdo moje auto není?GRRRRR
To neva, to přežijuVojta píše:Já Tě fotil dvakrát - jednou Tvoji hudbu (Bohužel mi do záběru vstoupil Tvůj spolujezdec, tak je vidět jen jeho pozadí-všimnul jsem si toho až doma při kontrole fotek), podruhé, jak Tě Peca tahal na laně z bláta, ale ta není hezká.Robert píše:To jsi mi udělal naschvál, že tam nikdo moje auto není?GRRRRR
 Ale to tahání na laně bys sem mohl hodit, aspoň ostatní uvidí drobné kolize
 Ale to tahání na laně bys sem mohl hodit, aspoň ostatní uvidí drobné kolize 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |