Navzdory počasí a toho, že jsem byl nepředstavitelně unavený, to bylo moc fajn. Sice jsem se seznámil jen s Ivanem, Tomášem, Vojtou, Oldou a Docentem, ale to už je moje povaha co se týká seznamování se. Nesmělý kluk spíš vzadu. Poznal jsem podle fotek na fóru ještě Miloshe (dík za upozornění při grilování, že mám špinavou bundu
 Navzdory počasí a toho, že jsem byl nepředstavitelně unavený, to bylo moc fajn. Sice jsem se seznámil jen s Ivanem, Tomášem, Vojtou, Oldou a Docentem, ale to už je moje povaha co se týká seznamování se. Nesmělý kluk spíš vzadu. Poznal jsem podle fotek na fóru ještě Miloshe (dík za upozornění při grilování, že mám špinavou bundu  ), Brainmana (btw. toho jsem poznal podle toho, že je docela podobný té postavičce, co má v avataru), Ondru, Slávka (pokud to byl ten, co stál a jel za mnou, když jsme jeli na Macochu) a Řezníka.
 ), Brainmana (btw. toho jsem poznal podle toho, že je docela podobný té postavičce, co má v avataru), Ondru, Slávka (pokud to byl ten, co stál a jel za mnou, když jsme jeli na Macochu) a Řezníka.Tímto bych se chtěl Ondrovi omluvit za kritiku mračítek. Ve skutečnosti vypadají super.

.. som sa aspon najedol..
.. som sa aspon najedol..

Moc se za to omlouvám, protože jsem se Miloshi na Tebe a na Ondrase těšil nejvíc, že spolu pokecáme
 Moc se za to omlouvám, protože jsem se Miloshi na Tebe a na Ondrase těšil nejvíc, že spolu pokecáme  Normálně jsem ukecanej až až.. Takže ještě jednou na závěr se omlouvám..
 Normálně jsem ukecanej až až.. Takže ještě jednou na závěr se omlouvám..