Po dlhsej dobe mam prvu negativnu skusenost s mojou 16V.
 Prasknuta hlava valcov - najazdenych 108.000 km... Auto nie je vytacane,jazdim predpisovo ak sa da,pravidelny servis. Ma len chip,vyfuk a filter,cca 101 koni. To vsak musi ten motor nieco zniest,nie? Oprava ak sa bude dat trhlinka zavarit cca 10.000,- Sk (uz aj novy olej,sviecky,rozvodovy remen atd.,vsetko pod jednym ak to uz bude rozobrate). Ak to bude na nepristupnom mieste,nova hlava cca 23.000,- Sk.
 Prasknuta hlava valcov - najazdenych 108.000 km... Auto nie je vytacane,jazdim predpisovo ak sa da,pravidelny servis. Ma len chip,vyfuk a filter,cca 101 koni. To vsak musi ten motor nieco zniest,nie? Oprava ak sa bude dat trhlinka zavarit cca 10.000,- Sk (uz aj novy olej,sviecky,rozvodovy remen atd.,vsetko pod jednym ak to uz bude rozobrate). Ak to bude na nepristupnom mieste,nova hlava cca 23.000,- Sk.  Mate v poslednej dobe podobnu negativnu skusenost s takouto zavadou? Cim sa to mohlo stat? A polutujte ma trosku.
 Mate v poslednej dobe podobnu negativnu skusenost s takouto zavadou? Cim sa to mohlo stat? A polutujte ma trosku.