To se ten Tomášovo Matiz musel asi pěkně stydět, když je na tý fotce červenej a ne modrej, neBrainman píše:omlouvam se Tomas je vyjimka ten ma Matize a jeho manzelka Nubiru
 ?
 ?Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

ked je poplatok vyssi ako posielana suma, tak si myslim ze to za ten risk stojiPeca píše:No kazdopadne panove posilat penize v obalce ze slovenska k nam nejevi se mi jako idealni metoda platby.... Jinak celkem pruser no...

MiPo, možná jsi měl do obálky dát víc papíru, nebo já nevím. Myslel jsem si, že už se to dnes něděje, ale jak je vidět, tak se kradu furt, všude a všechno.
  MiPo, možná jsi měl do obálky dát víc papíru, nebo já nevím. Myslel jsem si, že už se to dnes něděje, ale jak je vidět, tak se kradu furt, všude a všechno.   

tak to je v prdeli kuaIvan píše:MiPo, dnes mi došel dopis od Tebe, ale PENÍZE V NĚM NEJSOU!!!! Jen dopis, že posíláš peníze za nocleh!!!! Obálka byla evidentně na boku rozlepena a zase zalepena, nešel mi vytáhnout ani ten dopis, protože byl ze vnitř přilepený k boku obálky!!! Fakt nevím, co mám dělat... poslal jsi ty peníze určitě? Neposlal jsi omylem jen prázdnou obálku? Peníze v obálce opravdu nebyly!!!!!

Kurva! Mňa asi mrdne. Schválne som tam dával papier, aby to nebolo vydieť!Ivan píše:MiPo, dnes mi došel dopis od Tebe, ale PENÍZE V NĚM NEJSOU!!!! Jen dopis, že posíláš peníze za nocleh!!!! Obálka byla evidentně na boku rozlepena a zase zalepena, nešel mi vytáhnout ani ten dopis, protože byl ze vnitř přilepený k boku obálky!!! Fakt nevím, co mám dělat... poslal jsi ty peníze určitě? Neposlal jsi omylem jen prázdnou obálku? Peníze v obálce opravdu nebyly!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Vážně je to divný, obzvlášť, když Tobě chodí peníze v obálce a vždycky to bylo OK...
  Vážně je to divný, obzvlášť, když Tobě chodí peníze v obálce a vždycky to bylo OK...  
Jasně, to je klidně možné. Bohužel není v našich silách to vypátrat...Vojta píše:Ivane, ne že bych chtěl rýpat do Brňáků, ale asi bude zrada v Brně. Mému bývalému kolegovi se stalo to samé na podzim. Posílal do Brna v obálce pětistovku a došla prázdná obálka. Taky byla zalepená. Divná náhoda.

Taky mě to napadlo. Složíme se mu na registrační poplatek. Co Vy na to?Brainman píše:ja bych z dovolenim Mipovi prispel ( nemyslim to tak ze by na to nemel) ale prijde mi to takove hloupe, i ja mam podobnou zkusenost s Ceskou postou.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |