a že se to musí vyměnit celý,(asi za 5 000.-)
 a že se to musí vyměnit celý,(asi za 5 000.-)  Tak se chci zeptat,jestli se nedá vyměnit jen ten "váleček" nebo ho jen opravit
 Tak se chci zeptat,jestli se nedá vyměnit jen ten "váleček" nebo ho jen opravit  Díky moc H.S.
 Díky moc H.S. 
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 a že se to musí vyměnit celý,(asi za 5 000.-)
 a že se to musí vyměnit celý,(asi za 5 000.-)  Tak se chci zeptat,jestli se nedá vyměnit jen ten "váleček" nebo ho jen opravit
 Tak se chci zeptat,jestli se nedá vyměnit jen ten "váleček" nebo ho jen opravit  Díky moc H.S.
 Díky moc H.S. 

Loni před dovčou mě to dávali dost dlouho dohromady ,nakonec to brzdilo sice až nahoře ale jakž takž.Před odjezdem to začelo pískat jako kráva tak to zase povolili abych nejel jako kretén
 Loni před dovčou mě to dávali dost dlouho dohromady ,nakonec to brzdilo sice až nahoře ale jakž takž.Před odjezdem to začelo pískat jako kráva tak to zase povolili abych nejel jako kretén  Zjistili že samotnej štelovací váleček se nedá vyměnit že se to musí celý,nevyznám se v tom takže bych řekl že asi všechno na čem to je přidělaný.Cena 5 000 je jenom za matroš na jedno kolo(který nefachčí) Ta jsem si řek že bez ručky se dá jezdit a neřešil to.Jenže na dovolené jsem byl nucen zastavit v docela pěkným kopečku a ještě opustit Homera.Přátelé přál bych Vám vidět výraz toho chudáka Chorvata když se mu ta moje obluda,plně naložená začala valit na jeho auto.Naštěsí jsem tam stihl skočit.
 Zjistili že samotnej štelovací váleček se nedá vyměnit že se to musí celý,nevyznám se v tom takže bych řekl že asi všechno na čem to je přidělaný.Cena 5 000 je jenom za matroš na jedno kolo(který nefachčí) Ta jsem si řek že bez ručky se dá jezdit a neřešil to.Jenže na dovolené jsem byl nucen zastavit v docela pěkným kopečku a ještě opustit Homera.Přátelé přál bych Vám vidět výraz toho chudáka Chorvata když se mu ta moje obluda,plně naložená začala valit na jeho auto.Naštěsí jsem tam stihl skočit.  No a potom věřte lidem že když zařadíte zpátečku tak se nemůže nic stát
 No a potom věřte lidem že když zařadíte zpátečku tak se nemůže nic stát  NO a další dovolená se blíží tak s tím otravuju na tomto foru.Dík H.S.
 NO a další dovolená se blíží tak s tím otravuju na tomto foru.Dík H.S. 

Fakt je že asi před měsícem tam byla jiná nubira s tím stejným a vzhledem k  tomu že majitel nebyl asi taková socka tak mu to měnili celý
 Fakt je že asi před měsícem tam byla jiná nubira s tím stejným a vzhledem k  tomu že majitel nebyl asi taková socka tak mu to měnili celý 

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |