Jo, a taky v zimě si občas oklepu boty, ne že bych se přezouval ale vlhkost je sviňa....
Tip, co by to mohlo dělat, zkontrolujte si topení a hadice uvnitř auta
Neznamená, že když se neztrácí voda z chadícího okruhu, že nerosí na topení (u meďáka jsem se s tím trápil, no a rosilo to jak to bylo horký, tak se to odpařovalo přímo na okna....ale za rok se mi ztratila tak 2-3deci) Ty hadice jsou také důležité, ale jeden tip-pokud ¨tam máte volný svorky a jsou zařezaný do hadice, celý hadice vyměňte nebo dopadnete jako já s méďou (dotáhl jsem je a ruply mi za svorkou...)
Jinak kabinový filtr se mění ročně (kdo to tak dělá, nemá problém)

nak to nechapu, ale oni jsou technici...
 nak to nechapu, ale oni jsou technici...
 ale jinak i když mám těsnění Ok tak se mi Lanos příšerně mlží nedávno sem jel na lyže a pršelo a 120 kilometrů sem neustále musel měnit proud vzduchu a rychlost ventilátoru a běda když sem to nechal foukat na nohy pak teprve se to přestalo mlžit i když ventilátor sem nemohl uplně vypnout
 ale jinak i když mám těsnění Ok tak se mi Lanos příšerně mlží nedávno sem jel na lyže a pršelo a 120 kilometrů sem neustále musel měnit proud vzduchu a rychlost ventilátoru a běda když sem to nechal foukat na nohy pak teprve se to přestalo mlžit i když ventilátor sem nemohl uplně vypnout