Odkial si markos? A napís aký to bol pocit pri obrátke, ci si bol pripútaný ...
Za 100vku máš skoro další, keď opravu, tak individuálnu, z vrakáča diely a tak ... traba dobre zvážiť.

Moderátor: Blue Lanos
Uz par rokov byvam v BAReverend píše:Hmm, nepríjemné.
Odkial si markos? A napís aký to bol pocit pri obrátke, ci si bol pripútaný ...
Za 100vku máš skoro další, keď opravu, tak individuálnu, z vrakáča diely a tak ... traba dobre zvážiť.
 ale povodom som z vychodu
  ale povodom som z vychodu   , uz som to dopisal do profilu.
 , uz som to dopisal do profilu.

Brno.Mozna jsme spatne hledalpetrm píše:Odkud si v našem servisu je máme normálně na skladu Golc car najdeš to tu v případě potřeby

Takze z toho souboru 3.7 MB mas 1 MB a z toho 9.2 MB mas 2.5 MB bez ztraty kvality.Hodil jsem ti to do uschovna.cz mel by ti prijit mail,kterej uvadis na tomto foru.Bud to pouzij nebo ne,je me to jedno byla to minuta prace
 Takze z toho souboru 3.7 MB mas 1 MB a z toho 9.2 MB mas 2.5 MB bez ztraty kvality.Hodil jsem ti to do uschovna.cz mel by ti prijit mail,kterej uvadis na tomto foru.Bud to pouzij nebo ne,je me to jedno byla to minuta prace 

díky ale asi sis všimnul že web moc neaktualizuju bohužel sem jen uživatel compu a nemám znalosti ani čas dělat něco jinýho to mi dělal brácha stačí mi tyhle stránky přijdu odpoledne domu a než přečtu všechny příspěvky a odpovím kde se dá tak je půlnoc a nic jinýho nezvládám
 díky ale asi sis všimnul že web moc neaktualizuju bohužel sem jen uživatel compu a nemám znalosti ani čas dělat něco jinýho to mi dělal brácha stačí mi tyhle stránky přijdu odpoledne domu a než přečtu všechny příspěvky a odpovím kde se dá tak je půlnoc a nic jinýho nezvládám   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |