A přitom nikde žádná ťupka nebo něco, od čeho by to mohlo být... Jen jsem byl pár dní před tím na geometrii, ale to s tím asi těžko má něco společného... Nestalo se vám to taky někomu? A přitom to okno je cca 16 měsíců staré.
  A přitom nikde žádná ťupka nebo něco, od čeho by to mohlo být... Jen jsem byl pár dní před tím na geometrii, ale to s tím asi těžko má něco společného... Nestalo se vám to taky někomu? A přitom to okno je cca 16 měsíců staré. 
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

souhlas - mám pojistku a již se mi to vyplatilo.Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci
Jo jo. Červená Nubi skoro moje a ta žlutozlatobílá princezna úlně moje. A vypadá stejně jako ta tvoje. I po tom koupání v blátě.Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci

Jinak připojištěný okno naštěstí mám. Už jsem takhle honil jednu Liazku a jednu Avii. Vždycky úspěšně.
 Jinak připojištěný okno naštěstí mám. Už jsem takhle honil jednu Liazku a jednu Avii. Vždycky úspěšně.  Ale na to, že Nubi je u mě šestým rokem, tak bude mít už čtvrtý okno.
  Ale na to, že Nubi je u mě šestým rokem, tak bude mít už čtvrtý okno. 

I když ze severního města mě to na Strahov přes Prahu moc neláká.
  I když ze severního města mě to na Strahov přes Prahu moc neláká.   Nerad jezdim přes Prahu.
  Nerad jezdim přes Prahu.  

Tak to dorazím.
  Tak to dorazím.  

Když to teda jen trochu půjde.
  Když to teda jen trochu půjde.  

Je to sice OT jako prase , ale Richarde , ty nedorazíš na Moravu ? Samozřejmě se psem !Richard píše:COŽE TY NECHCEŠ DORAZIT NA SRAZ

), otevřený okna (nevhodné při dešti)...atd.
 ), otevřený okna (nevhodné při dešti)...atd.

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |