Na tom olovu je nebylo skoro vidět.Sundal jsem je nožem a bylo po problému.Baterku jsem nabil a je naprosto v pořádku.A teď mi odborníci řekněte,na co jsem jezdil,když kontakty byly odizolované?Jak se přes toto spojení dostaly startovací proudy?Jsem elektrotechnik,ale tohle jsem ještě neviděl.
Jak to mohlo startovat,je mi záhadou!
Moderátor: Blue Lanos
Jak to mohlo startovat,je mi záhadou!
Na tom olovu je nebylo skoro vidět.Sundal jsem je nožem a bylo po problému.Baterku jsem nabil a je naprosto v pořádku.A teď mi odborníci řekněte,na co jsem jezdil,když kontakty byly odizolované?Jak se přes toto spojení dostaly startovací proudy?Jsem elektrotechnik,ale tohle jsem ještě neviděl.
- Reklama
No tohle je hodne divny.uz jsem par kolouchu videl ale zadnej plast na kontaktech nebyl.a jestli to byl plast tak ho tam asi soudruzi zapomeli ve vyrobe a kontakt byl asi nekde nahodou.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Jsou to skutečně umělohmotné čepičky,podobné těm, co se používají pro označení plus a minus pólů,červené a modré.V akumě mi řekli,že se takové "kloboučky" používají na krytí kontaktů při povrchové úpravě. Asi je tam opravdu zapoměli a svorky se pak "prořízly " po silném utažení až do olova.Jinak nevím!!petrm píše:Taky bych to viděl jako chybu v Matrixu byl to učitě plast ??? nebyl to nějaký ztvrdlý konzervační tuk jelikož bych to taky jinak nepochopil