airbag?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
zuzu
Byl jsem poučen, že případě odpojení baterie nebo poklesu napětí v síti se toto může projevit signalizací závady u airbagu. Tedy rozsvítí se kontrolka. Po připojení auta na počítač v případě, že je příčina problému tady dojde k vynulování chyby
a vše bude fungovat normálně. Pokud ale airbag byl opravdu vystřelený, pak......
Milosh by neměl zastrašovat majtele jiných verzí než 3d hb!!

Milosh by neměl zastrašovat majtele jiných verzí než 3d hb!!
-
zuzu
- Blue Lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Bylo mi receno, ze kontrolka zacla svitit zniceho nic behem jizdy, tak nevim, ale vystreleny nebyl.Pajda píše:Byl jsem poučen, že případě odpojení baterie nebo poklesu napětí v síti se toto může projevit signalizací závady u airbagu. Tedy rozsvítí se kontrolka. Po připojení auta na počítač v případě, že je příčina problému tady dojde k vynulování chybya vše bude fungovat normálně. Pokud ale airbag byl opravdu vystřelený, pak......
![]()
Milosh by neměl zastrašovat majtele jiných verzí než 3d hb!!![]()