Kontrola světel
Moderátor: Blue Lanos
Kontrola světel
Kluci, když vypnete auto a necháte svítit světla, tak píská. Mě to ale teď přestalo, nevíte, kde je ten pípák? Případně, co tam může být za problém?

Daewoo Lanos 1.5 žádný tuning.

- Reklama
Často se stává že ten blázinec odejde   a přestane gongat už se mi párkrát stalo že po otevření sem tam našel studeňák na spoji tišťáku a zásuvky . Ale jestli ti to pískalo tak to tam možná někdo domontoval .Ta orig krabička je když se koukneš odspodu kolem volantové tyče nahoru tak je vlevo takové velké hnědé relé
 a přestane gongat už se mi párkrát stalo že po otevření sem tam našel studeňák na spoji tišťáku a zásuvky . Ale jestli ti to pískalo tak to tam možná někdo domontoval .Ta orig krabička je když se koukneš odspodu kolem volantové tyče nahoru tak je vlevo takové velké hnědé relé  

a přestane gongat už se mi párkrát stalo že po otevření sem tam našel studeňák na spoji tišťáku a zásuvky . Ale jestli ti to pískalo tak to tam možná někdo domontoval .Ta orig krabička je když se koukneš odspodu kolem volantové tyče nahoru tak je vlevo takové velké hnědé relé

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se