to je mocná ruka trhu
 to je mocná ruka trhu  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

Hlavně že jsem o tom psal,že gumové koberce do kufru jsou dobré a já trouba to porád odkládal!Zkrátka jsem včera koupil meloun přivezu ho domů a jak jsem ho rozkrojil tak zkvašený
 Hlavně že jsem o tom psal,že gumové koberce do kufru jsou dobré a já trouba to porád odkládal!Zkrátka jsem včera koupil meloun přivezu ho domů a jak jsem ho rozkrojil tak zkvašený  Hodil jsem ho do igelitky a ještě pytlík i zavázal a jedu ho vyměnit no a holt jsem musel jednou trochu víc přibrzdit a už to bylo vylitý
 Hodil jsem ho do igelitky a ještě pytlík i zavázal a jedu ho vyměnit no a holt jsem musel jednou trochu víc přibrzdit a už to bylo vylitý  Že jsem ho radši nehodil do popelnice!Ale okamžitě scháním gumový koberec do kufru!Takže kdo nemá doporučuji.Ono se to určitě vyplatí!
 Že jsem ho radši nehodil do popelnice!Ale okamžitě scháním gumový koberec do kufru!Takže kdo nemá doporučuji.Ono se to určitě vyplatí!
Pěkný denSlam píše:@Akri: Jako nic proti, ale zrovna minuly tyden jsem porizoval jak tu vanu, tak ty koberecky do svy Leganzy, takze male porovnani aktualnich cen identickeho produktu:
1. Plastova vana
KOBERCE-ONLINE: 678,00
D&M AUTODOPLNKY: 249,20
2. Koberce
KOBERCE-ONLINE: 1309,00
D&M AUTODOPLNKY: 395,00
Takze bys mel minimalne z moralniho hlediska asi trochu prehodnotit svou propagaci techhle neuveritelne drzych zlodeju...

Pěkný denvaculcim píše:Je to www.autodoplnky.cz )

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |